Virtuální realita v showroomu Stopka: inspirace pro vaše bydlení!

Vložil
Tisková zpráva
31.10.2017 10:40
Miele Center Stopka



Kvalita a komfort je to, co by především mělo vystihovat moderní interiéry. Stopka přináší do každého domova závan designu a kvality, který právě na těchto dvou pilířích stojí. Abyste se o tom mohli přesvědčit, má pro vás unikátní technologickou novinku: virtuální realitu! Každý, kdo rekonstruuje nebo si staví nový domov, jistě nepohrdne zajímavou motivací. Nechte se inspirovat v profesionálním studiu Stopka, kde na vás čekají luxusní interiéry, kterými můžete díky 3D brýlím procházet. Svět virtuální reality není využíván zdaleka jen pro zábavu. S interaktivními brýlemi, které vám nabízí nevídané světy a pohledy se můžete setkat v galeriích, muzeích i showroomech.

S virtuální realitou do vašich budoucích interiérů

náš showroom Stopka v Klimentské 48 v Praze. Je zde připraven prostor určený pro váš výlet do jedinečných interiérů. Navštívit můžete i mezonetové byty či se podívat na terasu, nahlédnout do kuchyní, nechat se inspirovat při vybavení veškerých místností. Zatímco se vy budete procházet domovem, který může být váš, vaše druhá polovička se usadí na pohodlný gauč a celou cestu vás bude doprovázet prostřednictvím umístěné televize. Interiér Stopka ve virtuální realitě můžete pouhým tlačítkem měnit. Nezdá se vám barva kuchyně? Změňte ji na jinou. Mohla by být podlaha z jiného materiálu? Vyzkoušejte jedním kliknutím, jak by ladila s ostatním vybavením.

Stopka: vybavení domácností pro náročnou klientelu

Vše, co ve virtuální realitě uvidíte, se velmi snadno může objevit i v té vaší. Stopka je distributorem designu německých a italských značek, které uspokojí každého náročného klienta. V jejich portfoliu můžete najít značky jako Poliform, Varenna, Minotti, postele od Rolf Benz, nebo Schramm, ale i exkluzivní kuchyňské spotřebiče německé značky Miele, nebo kuchyně SieMatic a další. Vysoce kvalitním nábytkem vybavíte své obývací pokoje, ale i koupelny. Se společností Stopka spolupracují architekti a designéři, kteří dokáží každý sen o novém bydlení přenést do reality - a nejen do té virtuální.



www.stopka.cz
0 komentářů
přidat komentář

Související články