MyCode.cz se rozšířil o světla

Zdroj
3D H. Interiér / provozovatel katalogu
Vložil
Tisková zpráva
09.10.2006 00:10
V katalogu designu MyCode, který je k dispozici také čtenářům Archiwebu, přibyla sekce Svítidla a ve výběrovém portfoliu značek nově figurují produkty renomovaného italského výrobce iGuzzini.

Projekt online designového katalogu www.MyCode.cz dále roste a rozšiřuje portfolio značek. Kromě nábytku renomovaných firem a databáze světových designérů aktuálně přibyla sekce Svítidla, na jejímž obsahu MyCode spolupracuje s renomovaným italským výrobcem, firmou iGuzzini. Databáze produktů se tak rozšířila o reprezentativní průřez několika set svítidel z produkce italské firmy iGuzzini.
Rozsáhlý Katalog je volně k dispozici nejen čtenářům Archiwebu, ale také na adrese www.MyCode.cz. Každý architekt, designér nebo zájemce o soudobý design si tady může podle svých kritérií vyhledat různé alternativy nábytku, bytových doplňků a nově také designových svítidel. Dále lze využít i dalších online funkcí katalogu: Dotazu na cenu a Žádosti o katalog. Obsah katalogu průběžně narůstá, nyní se intenzivně připravuje rozšíření dalších sekcí.

Katalog www.MyCode.cz umožňuje vyhledávat podle tří základních kritérií: podle typu produktu (například závěsná svítidla, plastové židle, zahradní nábytek…), podle výrobce nebo podle jména designéra, který daný produkt navrhl. Jednoduchá a intuitivní navigace v přehledné grafice dává nástroj, jak velmi rychle získat podrobné informace o designových produktech renomovaných zahraničních firem. U řady z nich jsou k dispozici i technické listy, dwg soubory a další externí odkazy, které umožňují připravit prezentaci pro klienta během několika minut. Každý záznam lze ve formě katalogového listu také vytisknout a odeslat.

Na www.MyCode.cz jsou také připraveny funkce Dotaz na cenu a Žádost o katalog. U designového nábytku, kde existuje celá řada variant povrchových úprav nebo čalounění, nelze nikdy stanovit jednu cenu: vždy se odvíjí od zvoleného provedení, ale i počtu kusů. Jiná cena je pro jednu židli, jiná pro hotelový kontrakt například se sto postelemi. Individuální dotaz na cenu umožňuje architektům přímou komunikaci s cenovou podporou katalogu, která obratem řeší každou poptávku nebo žádost o katalog či další informace.

V katalogu naleznete sortiment těchto značek: Arper, Brionvega, Designers Guild, Edra, EMU, Horm, iGuzzini, Magis, Mixel, Patt, Plank, Sub-Zero, Tisettanta, Tribú, Wolf, Zanotta
Dále vybrané produkty značek: Kundalini, Palluco Italia, Mimolimit, Olgoj Chorchoj
0 komentářů
přidat komentář