Velká posuvná střešní okna

Vložil
Tisková zpráva
10.07.2017 08:50
Solara, s. r. o.

Plochá i šikmá střecha může být nádherně prosklená. A velké části se mohou odsouvat do strany. Spolehlivý český systém PERSPEKTIV je prověřený mnoha lety vývoje na českých a zahraničních stavbách. Tato luxusní, na míru vyráběná střešní prosklení výrazně promění design i ekonomickou hodnotu místností. Prosvětlení, prostorové otevření a výhledy jsou jedinečné.

Plochy prosklení se odsouvají do stran nad střechu, nebo nad pevně prosklenou část. Posuvný systém je vhodný pro šikmé i ploché střechy. Okna jsou z výběrové dřevěného masivu, z vnější strany celá kazetovaná hliníkem, mědí či speciálními plechy. Systém posuvu je vyvinutý pro náročné klimatické podmínky střech a je vyroben z nerezové oceli. Posuv je lehký a plynulý i při ručním ovládání velkých rozměrů. Okna mohou být také osazena elektrootevírači s dešťovým senzorem a bezpečnostním čidlem prostoru pod oknem.

Správně zvolené zasklení pro celoroční tepelný komfort

Vhodný výběr zasklení zásadně ovlivní, zda bude v parném létě i v třeskuté zimě v podkroví příjemná teplota. Letní vedra řeší neviditelné protisluneční pokovení v kombinaci se zastíněním a zimní třeskuté mrazy trojité zasklení se správnou směsí plynů mezi skly.

Na solara.cz/reference najdete mnoho skutečných projektů pro inspiraci.
0 komentářů
přidat komentář

Související články