Léto s DEDONEM a Philippem Starckem

Vložil
Tisková zpráva
12.07.2017 10:10
Miele Center Stopka

DEDON, výrobce venkovního nábytku, který se specializuje na avantgardní design s použitím tradičních, ale i high-tech materiálů. Novinky pro letošní sezónu jsou konkrétně z teaku, litého hliníku, a hrubých textilií. V červnu Prahu navštívil světový designér Philippe Starck, který pro DEDON navrhl kolekci PLAY.

Philippe Starck v červnu zavítal do Prahy, kde měl několik přednášek a návštěv showroomů značek se kterými spolupracuje. Pro značku DEDON navrhl kolekci i tento top designér současnosti. Koncepce nábytku řady PLAY, která v rukou spotřebitelů přináší bezprecedentní svobodu volby. Originální ikonická židle PLAY je nyní k dispozici ve 20 skvělých variantách. Koncept kolekce je snoubení high-tech průmyslových procesů se ručně vyráběnými povrchy a dává tak vyniknout široké škály možností variant polypropylenového materiálu na ramenních opěrkách křesel. Samotný koncept PLAY inspiroval řadu inovativních stolů navržených společností Starck a dalšími.

DEDON jako první v roce 1990 začali spřádat syntetické vlákno do luxusních venkovních konstrukcí. V Dedonu kladou absolutní důraz na kvalitu, nadčasovost a originalitu a díky tomu se stali skutečně globální značkou, která udává trendy pro outdoorový nábytek. Značka, která byla původně založena německou fotbalovou hvězdou Bobby Dekeyserem má více než 25 let zkušeností a spolupracuje se světoznámými designéry, jako je: Jeana-Marie Massaud, Philippe Starck a Richard Frinier. Je jedním z největších výrobců outdoorového nábytku na světě s více než 1000 zaměstnanci a prodává v 80 zemích po celém světě. Kolekce značky Dedon jsou velmi nápadité a vhodné pro vnitřní i venkovní použití.



Kontakt:
Miele Center Stopka
Klimentská 46, Praha 1
tel. 221 851 045?
info@stopka.cz
0 komentářů
přidat komentář

Související články