Zkuste plot z betonových desek

Vložil
Tisková zpráva
05.07.2017 07:00
PRESBETON Nova, s. r. o.

Určitě všichni znáte tradiční plotové tvarovky, které se používají na výstavbu plotů, v kombinaci s různými typy plotových výplní jako jsou např. dřevěné, kovové či jiné výplně. A co to zkusit jinak? Už jste slyšeli o plotu z betonových desek, kdy celý plot je postaven z betonových plotových výplní ve tvaru "desky", které se zabudovávají do nosných sloupků průběžných a koncových?



Mezi hlavní výhody tohoto železobetonového montovaného plotového systému společnosti PRESBETON patří snadná výstavba, úspora času a jednoduchá údržba. Velkým plusem je i to, že pohledové části stavby mají přirozený vzhled a nevyžadují další povrchovou úpravu.

Celý plot je chráněn speciálními zákrytovými deskami. Standardně se tento plotový systém vyrábí v přírodní barvě a v hladkém či reliéfním provedení. K dispozici jsou varianty s jednou nebo oběma pohledovými stranami. Od letošního roku jsou v nabídce jednotlivé plotové prvky i v podobě imitace přírodního kamene opuka, který je oblíbený kvůli svému výraznému a strukturovanému vzhledu. Využití tohoto montovaného plotového systému je opravdu všestranné a lze jej použít jak v soukromém, tak veřejném sektoru.



Výstavba této plotové konstrukce je principiálně poměrně snadná, vyžaduje však dodržení přesnosti zejména při vytyčení a zabudování nosných sloupků. Dle zvolené délky sloupků je možné vytvořit plotovou konstrukci o různých nadzemních výškách - 120 cm, 160 cm, 200 cm a 240 cm. Vzhledem k hmotnosti jednotlivých dílů a možné výšce plotu je vyjma nižších variant plotu nutno při montáži počítat s využitím vhodné manipulační a zvedací techniky.

Celý plotový systém je mrazuvzdorný a opatřený impregnací Protect System TOP proti znečištění a pronikaní vody. Více na www.presbeton.cz.

0 komentářů
přidat komentář

Související články