Pergola Eva s pohyblivou střechou

Vložil
Tisková zpráva
27.06.2017 11:00
Pergoly se stávají jednou z nejoblíbenějších metod zastínění teras. Jsou však chvíle, kdy není stín na zahradě žádoucí. Řešení v podobě možnosti slunce i stínu přináší hliníkové pergoly se stahovací střechou. Nejoblíbenější z nich je pergola EVA. Oblibu si získala díky své štíhlé konstrukci (sloupky jen 80x95mm) a velmi příznivé ceně.



S možností volby barev i tvarů, se pergola Eva hodí nejen k moderním domům, ale také zahradám, chalupám či zahrádkám restaurací. Vzhledem k téměř neomezeným možnostem montáže je možné pergolu umístit také například na vyvýšenou terasu bytových domů.
 

Praktické řešení jménem stahovací střecha

Stahovací střecha je vyrobena z kvalitního třívrstvého PVC. Spodní vrstva zajišťuje designový vzhled pergoly. Prostřední vrstva se stará o minimální prostupnost světla a horní vrstva má na starost odtékání vody. Plachta je opatřena akrylovým ochranným lakem, který zajišťuje snadnou údržbu.
 

U pergoly Eva voda stéká do čelního okapu a poté je svedena nosnými sloupy k zemi.

Máte strach, že bude v létě pod pergolou příliš velké horko? Tři vrstvy zajišťují minimální tepelnou prostupnost a přináší lepší klimatické podmínky pod střechou. Stahovací střecha se jednoduše ovládá jediným stisknutím tlačítka díky motorovému ovládání.



Kromě tří standardních barev posuvného zastřešení máte možnost zvolit i transparentní zastřešení, díky kterému získáte maximum světla pod pergolou.

Vítr nebo slunce z boční strany? Žádný problém.

Pergola jde velmi snadno doplnit i o boční zastínění. Nejčastěji se realizuje pomocí tzv. screenových rolet. Látka rolety je jemně perforovaná. Zastíní, odolává větru a nepustí pod pergolu dešťové kapky.


Pergola doplněná o screenové rolety.

Eva, favoritka mezi pergolami

Pergola se stahovací střechou nabízí moderní a designovou ochranu před sluncem i deštěm. Stabilní konstrukce odolá silnému dešti i silnějšímu větru (až 117 km/h). Co se týče vzhledu, přináší celou řadu možností. Pergola Eva se vyrábí na míru, podle vašich představ a požadavků. Nevyžaduje údržbu a vztahuje se na ni záruka 5 let.

> Více informací o pergole najdete zde

Ukázky realizací:
0 komentářů
přidat komentář

Související články