Hager na návštěvě u architekta: ti architekti



Na čem právě pracujete?

Krom dokončovacích prací na několika bytových interiérech nás nyní plně zaměstnává rekonstrukce dvou rodinných domů. Rekonstrukce zbožňujeme a máme to štěstí na nich pracovat stále častěji.


Jakou roli podle vás hraje v interiéru vypínač?
Mnoho lidí považuje vypínač za samozřejmost a nevěnuje mu pozornost. Naši klienti bývají překvapeni, když se jejich výběrem začneme zabývat a přemýšlet o něm jako o esteticky hodnotném prvku. Jako součást bydlení je mu ale třeba přisuzovat minimálně stejnou důležitost jako výběru podlahy či zařizovacích předmětů. Vypínač je to první, po čem večer saháte, několikrát denně jej míjíte a nachází se na viditelném místě. Jeho výběr tedy nepodceňujeme. Musí být nejen praktický, ale také hezký. Teprve kombinací pečlivě vybraných jednotlivostí vznikne výborný celek.


Máte mezi domovními spínači nějakého favorita?
Našeho favorita poznáte z našich realizací jednoznačně. Je to Berker 1930 v bakelitovém provedení. Ten nám k našemu stylu, přístupu i k jednotlivým projektům sedí nejčastěji.


ti architekti

Jsme volné sdružení architektů, inženýrů a umělců. Zabýváme se architekturou, stavitelstvím a designem. Jsme přirozeně sví, dostatečně zkušení, příjemně neformální a nebojíme se při práci ušpinit.

Martin Machů
Anna Holešovská

www.tiarchitekti.cz
0 komentářů
přidat komentář