Obložková hliníková zárubeň DYNAMIK

Vložil
Tisková zpráva
07.06.2017 22:00
JAP FUTURE

Odolnost vůči vodě a vlhkosti, možnost atypických rozměrů i tvorba světlíků… to jsou přednosti obložkové hliníkové zárubně DYNAMIK, která přináší funkční vlastnosti i svěží design především pro komerční prostory…



Hliník je stále více užívaným prvkem v rámci interiérů i exteriérů budov. Vyznačuje se tuhostí a pevností, ale zároveň je snadno opracovatelný a výrobky z něj jsou typické svou subtilností a lehkostí. "Se zpracováním hliníkových profilů máme v naší výrobě jen ty nejlepší zkušenosti, ze kterých jsme vycházeli i u vývoje první české hliníkové zárubně DYNAMIK," uvádí pan Petr Paksi, výkonný ředitel společnosti J.A.P, českého výrobce designových dveřních systémů.



A jaké jsou výhody hliníkové zárubně oproti klasické dřevěné variantě? V první řadě je to pevnost hliníkové konstrukce, která umožňuje nejen atypické rozměry zárubně, ale také vytváření bočních světlíků a nadsvětlíků kolem dveří. "Nabízíme deset typizovaných řešení poskládání dveřního křídla a světlíků, zákazník tak nemusí složitě vymýšlet pro sebe vhodnou variantu, stačí si vybrat z již předdefinovaných návrhů," informuje pan Petr Paksi. Výplní světlíků nemusí být pouze sklo, do zárubně DYNAMIK je možné vsadit i další typy výplní, například dýhu či kov, vzniklé stěny tak mohou být materiálově velmi pestré.

Opomenout nelze ani voděodolnost a vlhkuvzodornost hliníkové zárubně, která je tak perfektním řešením pro wellness, bazény, ale i kanceláře a další komerční prostory.
 
zárubeň DYNAMIK pro dřevěné dveře
pro příčky od 85 do 210 mm
zárubeň DYNAMIK pro dřevěné dveře
pro příčku silnější než 210 mm

Zárubeň DYNAMIK je určená do příček o síle 85 - 210 mm, a to zděných, sádrokartonových i betonových. Ale i pro silnější zdi existuje řešení v podobě umístění zárubně na roh stavebního otvoru. Hliníková zárubeň se montuje již do hotového čistého stavebního otvoru, i dodatečně, a je připravena pro jakýkoliv typ bezpolodrážkových dveří tloušťky 40 mm - dřevěné nebo s hliníkovou konstrukcí Master a Strong, tak i pro dveře celoskleněné. 
 
zárubeň DYNAMIK pro celoskleněné dveře
v příčce od 85 do 210 mm
zárubeň DYNAMIK pro celoskleněné dveře
v příčce silnější než 210 mm

Neopomenutelnou předností hliníkové zárubně je nadčasový a moderní design. "Zárubeň může být ve vzhledu eloxovaného hliníku, ale problémem není ani obarvení do libovolného odstínu RAL barev," uzavírá pan Petr Paksi.

www.japcz.cz
0 komentářů
přidat komentář

Související články