Zátěžové koberce nové generace

Vložil
Tisková zpráva
30.05.2017 07:00
BOCA Group, a.s.

O kolekci kobercových čtverců Freestile se dá bez nadsázky hovořit jako o revoluci v oboru koberců a podlahových krytin. Novinka od německého výrobce Object Carpet v sobě spojuje všechny hlavní výhody textilních i tvrdých podlahovin, a vytváří tak zcela unikátní mix obou stylů, který v současnosti nemá na trhu sobě rovnou konkurenci.



Inovace se týká nejen ploše tkané struktury s extrémně tvrdým povrchem, ale především geniálního designu. Kolekci Freestile navrhlo designérské duo Kathrin a Mark Patel, kteří vytvořili 16 různých vzorů inspirovaných světovými metropolemi (od Aberdeenu až po Ženevu), každý ve 4 barevných variantách. Navržené motivy pak byly rozřezány na čtverce o rozměrech 50x50 cm, což ve výsledku znamená, že tyto čtverce lze pokládat naprosto libovolně a výsledkem je vždy originální motiv. Sofistikovaný design zároveň zaručuje harmonický a vyvážený vzhled výsledné podlahy.



Výhody zátěžových kobercových čtverců Freestile:
  • Jsou vysoce odolné, vhodné do prostor s vysokou frekvencí pohybu.
  • Speciální rubová úprava zajišťuje výborné akustické vlastnosti, čtverce jsou navíc díky ní rozměrově stabilní.
  • Kolekce Freestile je vyrobena ze 100% recyklovatelných materiálů (PET).
  • Neobsahuje PVC ani bitumeny.
  • Freestile je vhodnou podlahovou krytinou i pro osoby trpící alergií.
  • Digitální technologie tisku dodává kobercovým čtvercům prostorový efekt.
  • Podlaha z kobercových čtverců Freestile je protiskluzová.

Zátěžové kusové koberce

Novinkou letošního roku je pak kolekce RugXstyle, která z původního Freestilu vychází a přepracovává ho do podoby kusových koberců. Vybráno bylo 6 designů, 5 původních s drobnými úpravami a 1 zbrusu nový. Každý design je k dispozici ve dvou barevných variantách a třech rozměrech. Celá kolekce navíc nedávno získala prestižní cenu za produktový design Red Dot Award.



Freestile i RugXstyle se hodí především do míst s předpokládanou vysokou zátěží. Jsou tedy ideálním řešením do prostor, jako jsou hotely, restaurace, kanceláře, obchody, showroomy a další, kde se tradičně podkládá zátěžová podlaha.



Chcete-li si prohlédnout vzorky kobercových čtverců i kusových koberců Freestile a RugXstyle na vlastní oči, navštivte náš BOCA showroom na Floře, kde vám rádi vše ukážeme a případně poradíme s výběrem té nejvhodnější podlahové krytiny pro vás.
0 komentářů
přidat komentář

Související články