Aktuální trendy: metalické mozaiky

Vložil
Tisková zpráva
19.05.2017 15:15
Hisbalit mosaico vychází vstříc potřebám současné architektury komplexní nabídkou mozaiky s kovovým vzhledem, která splňuje náročné požadavky nejen na širokou paletu barev, textur a tvarů, ale také na technické vlastnosti a vysokou odolnost materiálů.



Tvůrci kolekce URBAN CHIC a TEXTURAS  kladli hlavní důraz na architektonické použití: mozaiky v čistých liniích a moderních kovových tónech mají řadu odstínů, v matném, lesklém a protiskluzném provedení, které lze libovolně kombinovat dle daného architektonického návrhu.



Kreativitě se v Hisbalitu meze nekladou

Značka HISBALIT se soustřeďuje na to, aby architektům a interiérovým designérům nabídla neomezené tvarové i barevné možnosti. Celkem 27 odstínů matné, lesklé a protiskluzné mozaiky ve 4 formátech včetně hexagonů a koleček nabízí nekonečně variací pro originální návrhy včetně autorských směsí anebo dekorací.  



Různé textury mozaiky zazáří ve světle

Krása této mozaiky vynikne právě v kombinaci různých textur a kovových odlesků, i v ne zcela obvyklých formátech, jako jsou kolečka a hexagony. Správně nasvícený obklad oživí interiér, nejen na podlaze nebo stěnách, ale i na lavicích, lehátkách, za kuchyňskou linkou. 


Estetika i odolnost bez kompromisu

S mozaikou URBAN CHIC a TEXTURAS není nutné dělat kompromisy. Elegantní kovový povrch mozaiky není nijak delikátní a obklad je velice odolný. Mozaika může být použita na podlaze, ve vlhku a také v exteriéru, například na fasádě nebo v bazénu (na rozdíl od většiny kovové mozaiky na trhu).
 


Základní charakteristiky HISBALIT URBAN CHIC a TEXTURAS

27 barev

Čtyři základní formáty:
2,5×2,5 cm, 4x4 cm, hexagony 2,3x2,6 cm, kolečka d=1,9 cm

Povrch:
matný, lesklý, protiskluzový 

Použití: na zdi i podlahy, interiér i exteriér

Vynikající pro projektové použití

0 komentářů
přidat komentář