Vnitřní navigace bez GPS? Ano s pomocí světel Philips

Vložil
Tisková zpráva
18.05.2017 16:30
Společnost Philips přichází na trh s moderním navigačním systémem, který využívá instalovaných svítidel v interiérech obchodních domů, nemocničních zařízení, hotelů či kancelářských budov. Díky tomu se vaši zákazníci jednoduše zorientují v neznámém prostředí, získají potřebné informace o nabízených produktech a jednoduše najdou hledané zboží.

V dnešním světě plném moderních a inovativních technologií je již jen velmi těžko představitelný život bez GPS navigace. Prakticky po celém světě jsou lidé závislí na navigaci a mobilních aplikacích, které jim pomáhají nalézt správnou cestu k požadovanému cíli, získat praktické informace o svém bezprostředním okolí a pracovat efektivně.

Zkuste si však představit, že byste mohli přenést GPS navigaci také do vnitřních prostor budov. Obchodníci by mohli svým zákazníkům vylepšit zážitek z nakupování díky jednoduché orientaci v obchodě, možnosti vyhledat požadované zboží či prostřednictvím snadného přivolání pracovníka obchodu. Pacienti v nemocničních zařízeních by se dokázali rychle orientovat ve složitém prostředí. Práce skladníků v celé řadě společností by se stala snazší díky aplikaci, která dokáže určit polohu požadovaného výrobku.

Jednodušší orientace díky IPS

Donedávna byli obchodníci, kteří chtěli svým zákazníkům usnadnit nakupování, nuceni využívat samostatné systémy na bateriová napájení, které vyžadovaly složitou instalaci a údržbu a často poskytovaly velmi nepřesné informace. Společnost Philips však nyní v tomto směru přepisuje historii a přichází s vnitřní internetovou navigací IPS (Indoor Positioning System), která funguje v aktuálním čase s přesností na méně než 50 cm a je založena na jednoduché orientaci prostřednictvím vysoce kvalitního a energeticky úsporného LED osvětlení, které je již v maloobchodech nainstalováno. Systém zároveň zůstává plně anonymní a neshromažďuje žádná osobní data o uživatelích, kteří IPS využili.

Dnešní zákazníci jsou mnohem sofistikovanější a kreativnější než tomu bylo kdy dříve. Pro výběr zboží, které se chystají koupit, používají mnohem více informačních kanálů, a tak jsou obchodníci nuceni vynakládat značné úsilí, aby zákazníky dokázali přimět zakoupit vybrané zboží právě v jejich obchodě.

Systém IPS společnosti Philips dělá nakupování zábavnějším a mnohem jednodušším. Díky celé řadě funkcí se zákazník dokáže snadno zorientovat ve složitém prostředí obchodního domu, jednoduše nalézt cestu k hledanému produktu a zjistit o něm potřebné informace nebo si přivolat zaměstnance prodejny, který mu dokáže poradit s výběrem. Vyzkoušejte IPS a usnadněte svým zákazníkům nakupování ve vašem obchodě.
0 komentářů
přidat komentář