Armstrong představuje inovovaný systém TechZone™

Inovovaný systém TechZone™ od společnosti Armstrong nyní nabízí ještě širší možnosti v řešení skladby stropních podhledů a v integrování technických servisních prvků.



V roce 2009 byl tento systém prvním pokusem o zjednodušení práce architektů na specifikacích. Nyní je již TechZone™ k dispozici ve čtyřech standardních uspořádáních s možností začlenění osvětlení či klimatizace. Technické servisní prvky a příslušenství, Trox pro vzduchotechniku, XAL a Zumbotel pro osvětlení, jsou zvoleny tak, aby ve výsledku společně se stropními panely a závěsnými systémy tvořily čistý, monolitický vzhled. Architekt tak snadno v knihovně CAD/Revit firmy Armstrong navrhne uspořádání všech prvků dle své představy, a pak vybere pouze typy vnitřních stropních panelů a závěsných systémů. Může vybírat mezi vnitřními panely Armstrong Ultima+, Ultima+ OP, Perla, Perla OP 0.95 a Optima s hranami MicroLook 90 nebo SL2. Všechny tyto desky a lamely mají vynikající akustické vlastnosti a jsou šetrné k životnímu prostředí.

Díky inovovanému systému TechZone™ se Armstrong úspěšně začleňuje do stále sílícího trend lineárního osvětlení.

Středové lineární osvětlení

Novinkou je také zavedení středového lineárního osvětlení v souvislém či samostatném uspořádání, které Armstrong představuje spolu se svým partnerem XAL Lighting. Architekti a projektanti díky němu mohou ještě snáz tvořit inspirativní návrhy i u vyšších stropů, kde není potřeba přístupu do prostoru nad podhledem.


Toto jedinečné řešení představuje kompletní nový systém. Lze je ale dodatečně uzpůsobit i pro klasické moduly velikosti 600 x 600 mm a tím dosáhnout ještě čistšího monolitického vzhledu. Toto řešení je vhodné jak do prostor typu open space, tak i do uzavřených místností v kancelářských budovách, školách, nemocnicích nebo obchodních centrech.

Vysoce výkonná LED svítidla XAL Leno určená pro stropní konstrukce lze díky integrovanému systému instalovat zespodu bez potřeby zásahu do stávajícího stropu. Svítidla lze integrovat také do obvodových systémů a přechodů Axiom, upravených na míru, a použít je jako závěsná "oblaka" Canopy. Pruhy osvětlení mohou být dlouhé až 2 400 mm. Osvětlení se umísťuje podélně a paralelně k hlavním profilům konstrukce, takže při instalaci je potřeba pouze jeden závěs navíc. Díky tomu je montáž stejně rychlá a snadná jako u standardních systémů. Na systém produktů Armstrong se navíc vztahuje 30letá záruka.

www.armstrongstropnipodhledy.cz
0 komentářů
přidat komentář

Související články