Hager na návštěvě u design lover

Katrin Grund: Monobrand

Vložil
Tisková zpráva
28.04.2017 09:50
Hager Electro s.r.o.

Na čem právě pracujete?
V současné době spolupracuji na několika zajímavých rezidenčních projektech, kde ve spolupráci s architekty a investory řeším kompletní koncept interiérového vybavení. Koncepčně postupujeme od výběru vypínačů, přes dveřní kování až po výběr osvětlení, které svou atmosférou dokonale podtrhne náš celkový záměr v interiéru. Velkou radost mi momentálně dělá první projekt, který realizuji za českými hranicemi, a to konkrétně v Rakousku, kde se podílím na návrhu interiéru a výběru osvětlení pro jednu společnost z oblasti automobilového průmyslu.

Jakou roli podle vás hraje v interiéru vypínač?
V mých očích rozhodně velkou roli. Ačkoli v realitě patří výběr vypínače v 90% k ne příliš zásadním tématům, kterým by se investoři věnovali. Více času investují do pečlivého výběru osvětlení, než do výběru spínačů. Ale to je škoda! Často ale může vysoce kvalitní spínací program jako Berker Serie 1930 z jemného porcelánů, Berker Serie R.1. z nejjemnější kůže nebo K1. z chladného hliníku završit a podtrhnout umělecký dojem z celého interiéru.

Máte mezi domovními spínači nějakého favorita?
Ze série kulatých spínačů je to určitě Berker Serie Glas, nadčasový a naprosto elegantní. U klasických kolekcí bych se spíše rozhodla pro Berker Serie Q, s touto řadou nemůžete udělat chybu, sedne jednoduše kamkoli. Berger Serie K. je rovněž krásný kontrast pro ty, kteří hledají něco neobvyklého, ale zároveň upřednostňují jasné linie a formy. Kromě toho je Berker Serie K. v dostání v různých materiálech, například za velmi vkusný považuji matný antracit.



Medailonek
Katrin Grund vždy milovala architekturu, ale na přání rodičů vystudovala ekonomii a architektura a design pro ni po dlouhá léta zůstaly koníčkem. Svou vášeň pro krásu a lásku k designu ale nakonec nechala zvítězit a otevřením obchodu a showroomu pod vlastní značkou Monobrand si svůj sen plní. Základem portfolia Monobrandu dnes tvoří především designové spínače, pečlivě vybraná dekorativní svítidla, jedinečné řady dveřních klik a nábytkového kování a prémiové domovní komunikační systémy. Katrin Grund do svého portfolia vybírá pouze výrobky nejvyšší kvality a se skvělým řemeslným zpracováním, a to jak zvučných značek, tak i výrobky od mladých talentovaných designérů.
www.monobrand.cz

www.hager.cz
0 komentářů
přidat komentář