XXXL dlažba dává nové možnosti

Vložil
Tisková zpráva
11.04.2017 07:00


Díky výjimečně velkým rozměrům desek - 160x320 cm, dílčím formátům a možnosti dodání tvarů všech velikostí, se dají realizovat řešení skutečně na míru. Tím se nabízejí nové příležitosti a oblasti, kde lze využít obkladové keramické desky. S ExtraordinarySize deskami je možné vytvořit pracovní plochy pro kuchyně, koupelnový nábytek, nábytek do obytných prostor a další.


Projekt AVA ExtraordinarySize zahrnuje různé kolekce, rozdělené do 4 typů výrobků: Onyx, kameny a žula, mramor a Contemporanei (Moderna). Každá typologie je charakterizována specifickou inspirací, která je základem výrobku: pohybuje se v rozmezí od výrazné kresby kamene Onyxu, přes toskánský mramor, čedič a vápenec z brazilského pobřeží, až k modernímu a elegantnímu městskému stylu.
Tato řada produktů je doprovázena stejně širokou paletou formátů, které tvoří rozsáhlou škálu pro každou kolekci: od největšího na trhu - 160x320 cm v tloušťce 6 mm, až po tradiční formát 60x60 cm tl. 10 mm, pro kompletní a všestranný projekt.
Díky tloušťce pouhých 6mm se s deskami ExtraordinarySize snadno manipuluje i v těch největších velikostech.


EXTRA VÝJIMEČNÉ ROZMĚRY

Výjimečnost této dlažby spočívá ve formátu, největším, který je v současnosti možné vyrobit. Výsledkem rozvoje inženýrství, kreativity a všestrannosti je kolekce obkladů, které se uplatní v náročných a neobvyklých projektech. Včetně těch EXTRA ambiciózních.


EXTRA LEHKÁ

Desky jsou díky tloušťce pouhých 6 mm i přes své rozměry lehké a dobře se s nimi manipuluje.
 


EXTRA FORMÁTY

Základní formáty 160x320  jsou doplněny dílčími a lze je mezi sebou neomezeně kombinovat, popřípadě najít ten nejvhodnější pro daný projekt.
 

EXTRA STYLOVÁ

Design této kolekce vychází z různých inspirací, což zajišťuje maximální estetický vzhled v každém typu prostředí a dává každé realizaci osobitý styl.
 

EXTRA VYJÍMEČNÁ

Digitální technologie tisku umožňuje vyrobit pro každou kolekci a barvu velké množství různých grafik (dekorů, potisků) pro neopakovatelný vzhled dlažeb a obkladů.
 

EXTRA NA MÍRU

Velké rozměry lze řezat a dělit na libovolné tvary a velikosti, a tak se dále rozšiřuje využití desek kromě obkladu podlah a stěn také na nábytek, stoly, pracovní kuchyňské plochy a dveře.

0 komentářů
přidat komentář

Související články