ADMONTER – dřevěné podlahy pro hotely, restaurace a kanceláře

Vložil
Tisková zpráva
07.04.2017 13:30


Rakouská manufaktura Admonter, která se v posledních letech etablovala na prémiového dodavatele dřevěných podlah a interiérových prvků pro horské hotely a restaurace, přenesla získané zkušenosti do nové receptury přírodního oleje, který tvoří finální úpravu jednotlivých prvků.


"Základem pro úspěšný projekt je kvalita detailu a dlouhá životnost, obojí kloubí naše nová olejová úprava EASY CARE, která obsahuje maximum přírodních složek. Důležitou součástí je i jednoduchá údržba, která byla vždy u olejovaných povrchů náročná."


Během let jsme vytipovali několik produktů, které jsou pro hotely, restaurace ale i kanceláře nejčastěji žádané a postupně jsme je vypiplali k dnešní podobě. A můžeme je vřele doporučit i do dalších projektů. Jedná se především o varianty dubu evropského s úpravou kartáčování ve světlých tonech SALIS, LALPIS, STONE a horského modřínu, který je pro náš region tak typický.


Výhodou těchto podlah je nejen poctivá síla nášlapné vrstvy a precizní zpracování, ale především již zmiňovaná olejová úprava. Po pokládce je možno ještě podlahu finálně zaleštiti pro zvýšení její odolnosti, což je pro frekventované plochy velice důležité.


Více o podlahách ADMONTER
http://www.admonter.eu/cs/floors-hardwood/

Pro nábytkové prvky Admonter vyrábí také řadu velkoplošných desek
http://www.admonter.eu/cs/our_natural_wood_panels/
0 komentářů
přidat komentář

Související články