Moderní vila v Brně

V hlavní roli designové stěrky Němec - Betonepox®, Imitace Betonu® a Granite

Vložil
Tisková zpráva
12.04.2017 07:00
Němec s.r.o.

Moderní dům oděný do elegantního šedobílého hávu o výměře 660 m² ,kterému vévodí nepřehlédnutelný Granite, stojí v celé své kráse na úhledném a zelení zářícím pozemku. Tvarem stavba připomíná písmeno V. Celý dům je bezbariérový, kompletně klimatizovaný s podlahovým vytápěním.



Nikde nenajdete jedinou obkládačku. Podlahy jsou lité a na stěnách v interiéru i vně domu se objevují luxusní betonové stěrky od společnosti Němec. Ikonická stěrka Betonepox® je použita v koupelnách i v bazénu.

Minimalisticky laděný interiér je protkán hřejivými detaily - živými kaskádovými zahradami Němec, přírodninami, vyřezávanými obrazy, svíčkami…



V jednom křídle domu, které tvoří obytnou zónu, jsou umístěny pokoje a koupelny. V druhém křídle se nachází domácí wellness s bazénem, vířivkou, saunou a venkovní jídelnou s grilem, zde se spojuje společenský prostor domu, kde je kuchyň, jídelna, obývací pokoj, prostorná garáž, vstupní chodba i technické zázemí. V otevřeném atriu domu je soustředěno venkovní posezení, které harmonicky dotváří prostředí s půvabnými zenovými oázami.



Tento výjimečný dům v Brně  je nyní na prodej: matlroma@seznam.cz
 
Architekt: schrapnel s.r.o. | Ing. arch. David Beke, schrapnel.cz
NĚMEC, luxusní povrchy (Betonepox®, Imitace Betonu®, Granit a kaskádové zahrady), www.nemec.eu
0 komentářů
přidat komentář

Související články