Autodesk BIM Konference - ani vy nemůžete chybět

Vložil
Tisková zpráva
16.03.2017 10:55
Nenechte si ujít celostátní konferenci zaměřenou na využití BIM v praxi. Odborná celodenní akce "Autodesk BIM Konference" se koná 25. dubna 2017 v Masarykově koleji v Praze. Partnery konference jsou společnosti Autodesk, CAD Studio, Gefos, CzBIM, mediálními partnery pak Archiweb.cz, TZB-Info.cz a BIMfo.cz.
Konference organizovaná společnostmi Autodesk a CAD Studio je určena pro odbornou veřejnost v oblasti investic, projektování, výstavby a provozování staveb a výroby stavebních komponent. S nasazením moderní technologie BIM (informačního modelu budov) vás seznámí zkušení odborníci z praxe.
Přidejte se ke skupině architektů, designérů, inženýrů, dodavatelů staveb a investorů, kteří se zajímají o BIM, a navštivte Autodesk BIM Konferenci. Inspirujte se u firem, které již u nás BIM využívají v praxi, a zjistěte, jaké jsou jejich zkušenosti. Poznejte jak BIM co nejlépe nasadit ve vaší společnosti, nezůstaňte pozadu.

5 důvodů proč jít na Autodesk BIM Konferenci
  • Řečníci z oboru
  • Tematické workshopy
  • Odborné přednášky
  • Příklady z praxe
  • Networking
V úvodních přednáškách a v odborných workshopech se o své zkušenosti podělí uznávaní odborníci z praxe. Na doprovodné výstavě si budete moci vyzkoušet nejpoužívanější softwarové nástroje pro BIM, 3D tisk nebo moderní metody 3D skenování staveb. Zažijte několik hodin inspirace. V české premiéře bude na konferenci představen revoluční kapesní 3D skener Leica BLK360 poháněný aplikací Autodesk ReCap 360.

Zaregistrujte se na www.autodeskbimconference.cz
0 komentářů
přidat komentář