Přihlaste svůj projekt udržitelné výstavby do soutěže!

Vložil
Tisková zpráva
13.02.2017 13:00


Už jen do 21.3.2017 bude otevřena mezinárodní soutěž LafargeHolcim Awards pro projekty udržitelné výstavby. V pěti regionech světa v ní LafargeHolcim Nadace rozdá ceny v celkové hodnotě 2 mil. USD. 


LafargeHolcim Awards je pravděpodobně nejdůležitější soutěž udržitelné výstavby, momentálně probíhá její 5. ročník. Mohou do ní být přihlášeny projekty zaměřené na budovy a inženýrské stavby; tvorbu krajiny, územní rozvoj a infrastrukturu, ale i materiály, výrobky a stavební technologie.

Existují dvě kategorie v rámci soutěže, pro obě je společné, že realizace přihlášeného projektu ještě nezačala (k datu 4.7.2016)

LafargeHolcim Awards - hlavní kategorie (projekt je ve vyšším stádiu rozpracovanosti a je pravděpodobná jeho realizace.

Druhá kategorie nese název Next Generation, která je určena studentům a mladým profesionálům od 18-30 let, kam mohou přihlásit svoje vizionářské projekty a smělá řešení.
 
Stručné a přehledné dokumenty, které uvádí, jaké projekty mohou být přihlášeny, postup, jak se do soutěže přihlásit, podle čeho bude porota projekty posuzovat a jak budou vybíráni výherci a předávány ceny naleznete na:.
 
www.lafarge.cz
0 komentářů
přidat komentář