Zažijte v Karlíně industriál na vlastní kůži

Vložil
Tisková zpráva
28.01.2017 08:00
V červnu loňského roku se v pražském Karlíně otevřel nový showroom autorského nábytku Vladana Běhala a vybraných světových designových firem z různých částí Evropy, který si postupně získává více a více na oblibě mezi zákazníky a fanoušky designu.
 
V Šaldově ulici 1A lze na vlastní kůži zažít originalitu Vladanova autorského nábytku, který vzniká pod značkou Vladan Běhal Design ve vlastních výrobních prostorech v Olomouci.
 
Showroom VLADAN BĚHAL DESIGN je místem, kde se můžete ve výjimečném industriálním prostoru seznámit s prací Vladana Běhala a řady zahraničních designérů, se kterými spolupracuje.
 
Ale nejde jen o to nábytek a interiérové doplňky ukázat. Je to místo, kde se Vladan a jeho kolegové s vínem nebo kávou v ruce rádi setkají se zákazníky a přáteli, aby tak všichni sdíleli společný zájem o kvalitní design. Nadčasovost designových kousků VLADAN BĚHAL DESIGN je postavena na přírodních prvcích a kvalitních materiálech. Všechny kusy se vyznačují nadčasovou tvarovou stručností základních geometrických těles a zároveň elegancí, kterou jim dodává mistrně zpracovaný materiál do posledního detailu.
 
Mezinárodní zkušenosti i působnost Vladana přivedly do nového showroomu i značky, za kterými byste museli až za hranice naší republiky. Přímo na místě si lze vybrat solitéry nebo pro sebe v katalozích návrhářů objevit jiné další, které exkluzivně v České republice zastupuje.
 
Jsou to zejména italská designová svítidla KNIKERBOKER a IN-ES.ARTDESIGN, španělská ručně vyráběná svítidla ARTURO ALVAREZ nebo industriální a betonová svítidla LOFTLIGHT. Mimo světel se můžete pokochat retro a elegantními italskými židlemi CIGNINI nebo francouzskými koberci TOULEMONDE BOCHART z přírodních materiálů, vyzkoušet též můžete úžasně pohodlné sedačky italské rodinné manufaktury FRATELLI CATTANEO, které jsou na našem trhu výjimečné sílou použitých přírodních kůží, které jsou u všech modelů 4-5 mm. Sortiment se neustále rozšiřuje a každý měsíc přibyde několik nových solitérů.
 
Showroom ještě stále voní novotou a výjimečnou atmosféru si vychutnává a pochvaluje každý, kdo prostory navštíví. Zažijte u nás industriál na vlastní kůži také…
 
Adresa showroomu:
Šaldova 1A
Karlín, Praha
Česká republika
 
Kotakt:
tel: +420 777 775 923
email: atelier@behaldesign.cz
0 komentářů
přidat komentář