Kdo je za Trend dveřmi?

Vložil
Tisková zpráva
23.11.2016 13:55
Dveře jsou tím prvním, co vidíme, když přicházíme k někomu na návštěvu. Naznačují již zvenku pohostinnost, teplo domova. Mohou být dokonce pootevřené, když nás očekávají ti, kteří nám důvěřují. Naznačují styl, který mají majitelé rádi, ale svým způsobem i odhalují, jací jsou lidé. Dveře značky Trend mohou být těmi vhodnými právě pro vás.

Vchodové dveře INSPIRO TREND Naure dub
Už se vám někdy stalo, že jdete k někomu na návštěvu a najednou se zastavíte před dveřmi, které prostě musíte prozkoumat?Lidé uvnitř neví, že už jste přišli, ale vy nemůžete hned jít dál. Navíc, nikdo vás nedonutí zmáčknout tlačítko zvonku. Tak moc vás láká se dveří dotknout.
Když nakonec na dveře zaklepete a v nich stojí známé tváře, uvědomíte si, že dnes je vnímáte trochu jinak. Dveře jim propůjčily trochu ze své jedinečnosti a alespoň na chvíli budete mít povznesenou náladu.

Není zatím ověřeno, jestli dveře řady Trend v provedení NATURE zlepšují mezilidské vztahy, ale možné to je. Každopádně tyto dřevěné vchodové dveře v různých provedeních splňují nejpřísnější požadavky na mohutnost dřeva v kombinaci s maximálním zvýrazněním jeho elegance, lehkosti a plynulosti otevírání. Každý, kdo se pro tyto dveře rozhodne, má nečekané možnosti výběru provedení přesně podle svých požadavků.

Dřevo propůjčuje dveřím osobitost, kterou doplňuje možnost zvolit nejen typ dřeva a barevný odstín. Je na každém zákazníkovi, aby se sám rozhodl také o směru textury let, anebo aby sám zvolil, jak četný má být výskyt suků ve dřevě. Přírodní vzhled lze nakonec zvýraznit kartáčováním," vysvětluje Zora Stupňánková ze Slavony.

Když už máte jasno ve směru textury let, v barevném odstínu i četnosti suků, přichází poslední otázka a tou je drobný předmět, který je vždy trochu stranou, ale přesto zcela klíčový. Dveře Trend NATURE musí být stylové v každém detailu, a tak i volba správné kliky je důležitá. Dřevěné kliky od českého výrobce M&T splňují nejpřísnější požadavky stylového provedení a dokonalé funkčnosti.
A kdo je za dveřmi?
0 komentářů
přidat komentář

Související články