Karlovy Vary nabízí ke koupi vilu Titania

Vložil
ČTK
17.04.2016 20:10
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Město Karlovy Vary nabídne ke koupi další nemovitost v centru. Po bývalém ředitelství policie pod hotelem Thermal chce prodat i vilu Titania vedle Becherovy vily. Dům s pozemky nabídne formou licitace. Stejně jako bývalé policejní ředitelství i vilu Titania získalo město jako historicky majetek, řekl ČTK náměstek primátora Michal Riško (ČSSD).

"Město získalo vilu Titania, která je nyní nevyužitá a její vnitřní prostory jsou ve špatném stavu. Rozhodli jsme se ji prodat, nejnižší cena bude podle posudku 26 milionů korun," řekl Riško.

Vilu dříve využíval diplomatický servis ministerstva zahraničí, které ji také chtělo prodat. Pak ji ale získalo město jako historický majetek. Město sice dostalo nabídku na směnu vily za jiné pozemky od soukromého majitele, ale nejdřív chce vyzkoušet prodej licitací, který by mohl vynést víc.

Záměr ale nemusí vyjít. Licitací prodává už poněkolikáté město budovu bývalého policejního ředitelství v ulici I. P. Pavlova. Podle informací města se o ni zajímají dva možní kupci, jestli se ale nakonec do dražby přihlásí, není jisté.

0 komentářů
přidat komentář