Na břehu Lipna vyroste nový hotel s 500 lůžky

Vložil
ČTK
16.11.2015 21:50
Přerov

Lipno/Guglwald - Razantní vývoj u vodní nádrže na Vltavě v jižních Čechách nabírá na obrátkách. Projektová skupina pod vedením úspěšného hoteliéra Dietmara Hehenbergera (Hotel Guglwald) plánuje moderní 4hvězdičkový superior hotel v srdci Lipna. K dispozici je pozemek u přehrady i úřední povolení pro tento projekt v objemu téměř 25 milionů eur.

Ubytovací zařízení Family Spa Hotel Lipno zosobňuje díky své poloze přímo u přehrady a rozsáhlé infrastruktuře ideál rodinného hotelu. Chytře promyšlené pokoje a prostorové koncepty nabízejí rodinám místo jako stvořené pro odpočinek i zábavu. Kromě vodního parku náležícího k hotelu, velkolepého venkovního areálu a atraktivní infrastruktury v regionu jižních Čech je zejména stoprocentní zaměření na rodiny důvodem, proč je tento projekt tak zvláštní.

„V Lipně panuje momentálně atmosféra jako za časů zlaté horečky", je přesvědčený vedoucí projektu a vlastník pozemku Dietmar Hehenberger. „Kromě 3 500 stávajících lůžek v apartmánech doplní ubytovací zařízení Family Spa Hotel Lipno a souběžně plánovaný wellness hotel v sousedství perfektně turistickou nabídku."

1 komentář
přidat komentář
Předmět
Autor
Datum
Hotel???
Rivass
18.11.15 09:49
zobrazit všechny komentáře