„Když světlovod, tak s křišťálovou kopulí! Lightway uvádí na trh nejoblíbenější rozměr LW600 v křišťálu“

Vložil
Tisková zpráva
08.06.2015 11:20
Křišťálová kopule LW600
Firma Lightway přichází na začátku roku 2015 s převratnou novinkou, která posouvá hranice technických možností opět o něco dále. Poté, co během vývoje  a  po důkladném výběru používaných materiálů ukázala konkurenci, že kvalitní světlovod je spojením ušlechtilých drahých kovů a křišťálu, posouvá tyto hranice na celou produktovou řadu.

Jedním  z nejprodávanějších systémů je světlovod Silver LW600, který díky konstrukčním možnostem skláren, pracujícím s českým křišťálem, používal dosud kopule z umělého materiálu PlexiGlass. Díky dlouhým přípravám a usilovné spolupráci s českou sklárnou, byla vyvinuta a uvedena do provozu forma na zatím největší kopuli – křišťálovou LW600.

Nová kopule nepodléhá UV smogu, je samočistící a nestárne. Kopule LW 600 patří k nejrozměrnějším výrobkům, které u nás touto sklářskou technologií vznikají. Současně Lightway začíná nabízet skleněnou kopuli i pro největší světlovodný systém LW800. Vzhledem k technologickým omezením možností výroby lisováním, však vznikají tyto kopule jako ručně vyráběné foukáním a představují tak tradici a umění českých sklářů.

Spojením spolupráce s profesionály se Lightway posunul opět o další krok před konkurenci a je jediným světovým výrobcem světlovodů, který nabízí celou produktovou škálu světlovodů se skleněnými kopulemi.
0 komentářů
přidat komentář

Související články