Obor Architektura součástí projektu Edutech

Zdroj
Vladimír Balda, FUA TUL
Vložil
Tisková zpráva
06.09.2014 10:55
Úspěšná Dětská univerzita realizovaná na Technické univerzitě v Liberci pokračuje tento školní rok projektem Edutech. Nově je součástí i obor Architektura určený pro studenty středních škol se zájmem o současnou architekturu a s ambicí se tomuto oboru věnovat v dalším studiu.
Cílem výuky je představit zájemcům co nejkomplexněji svět současné  architektury s přesahy do historie,urbanismu a stavebních konstrukcí.  Výuka bude probíhat pravidelně na TU v Liberci se čtrnáctidenní frekvencí  a součástí budou i exkurze po architektonicky zajímavých stavbách v Čechách.
Informační dny a zápisy na celoroční kurzy pro středoškoláky a žáky základních škol proběhnou v pátek 5. září od 15 do 17 hodin a v sobotu 6. září od 10 do 12 hodin v učebně C1, budova C v kampusu Technické univerzity v Liberci. Od neděle 7.9. bude zprovozněna on-line registraci volných míst.
Obor architektura navazuje na jednorázové kurzy Dětské univerzity věnované architektuře a stavebním konstrukcím. Projekt EDUTECH je financován z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Garantem oboru Architektura je pedagog Fakulty umění a architektury v Liberci Vladimír Balda.

Více informací >
3 komentáře
přidat komentář
Předmět
Autor
Datum
Pozdě
Ondřej Slunečko
07.09.14 10:02
Re: Pozdě
Petr Šmídek
08.09.14 07:49
Volná místa
Vladimír Balda
08.09.14 09:45
zobrazit všechny komentáře

Související články