Exkurze s Kruhem po české moderní a současné architektuře

Zdroj
Kruh
Vložil
Tisková zpráva
18.06.2014 21:35
Kruh pořádá již příští týden (25.6. – 29.6.) exkurzi po české moderní a současné architektuře. Na podzim se pak uskuteční exkurze do Švýcarska v rámci projektu švýcarsko-česká inspirace. Kruh nabízí studentům architektury možnost zúčastnit se této zajímavé exkurze, která bude zdarma a které se budou účastnit také studenti a pedagogové z ETH. Výzva platí pro všechny studenty architektury z České republiky. Podmínkou pro účast je oceněný projekt či motivační dopis a porfolio.

– získáno ocenění udělovaných v rámci ČR vysokoškolským studentům (např. cena ČKA, cena rektora, Hlávkova cena, ocenění Ještěd v kleci, Olověný Dušan, Cena Bohuslava Fuchse, ateliérová cena, atd.)
– účast na celém programu exkurze
– vypracování závěrečné zprávy o vybraných domech navštívených v průběhu exkurze (2NS textu + 1NS se skicou či autorskou výtvarnou fotografií), zadání bude upřesněno na začátku exkurze
– potvrzení o studiu

V případě, že se již přihlášený účastník nebude moci exkurze účastnit, zavazuje se, že za sebe najde náhradníka splňujícího výše uvedené požadavky, či uhradí náklady spojené s exkurzí.

Přihlášku zasílejte na: kruhos@seznam.cz

Více informací >
0 komentářů
přidat komentář

Související články