Skleněné panely ECOSUN G s potiskem na přání

Vložil
Tisková zpráva
16.04.2014 14:10
Fenix Trading s.r.o.

Skleněné panely ECOSUN G jsou společně s panely GR esteticky ojedinělé výrobky, spojující úsporné infračervené vytápění s čistým designem skla. Trvale rostoucí zájem zákazníků o sálavé topné panely ECOSUN vedl k rozšíření nabídky o nový výrobek – skleněný panel ECOSUN G s potiskem. Nejde o "nový výrobek" v plném významu tohoto označení, ale spíše o inovaci stávajících skleněných panelů ECOSUN G. Doposud byly tyto panely nabízeny v černém, bílém, nebo zrcadlovém provedení, nově je lze opatřit také vysoce kvalitním barevným potiskem, který infračervené topné panely změní v ojedinělý a nepřehlédnutelný doplněk interiéru.

Potisk je prováděn vysoce kvalitním digitálním tiskem přímo na vnitřní povrch skleněné čelní desky panelu. Díky tomu je potisk chráněn před mechanickým poškozením. Kromě různých motivů lze zvolit i barvu obvodového rámečku – eloxovaný hliník ve stříbrné nebo černé barvě (vždy mat). V současnosti nabízí FENIX Jeseník pro potisk panelů pouze motivy zařazené do galerie, protože však digitální technologie tisku nemá výraznější omezení, bude výhledově možné natisknout i obrázky (fotografie) dodané uživatelem. Vzhled panelu tak může být maximálně přizpůsoben Vašim požadavkům.

Skleněné panely ECOSUN G (bez potisku i s potiskem) jsou určeny především pro vytápění interiérů, ve kterých plní nejen funkci topidla, ale stávají se také významným designovým prvkem. Ideální jsou také jako vytápění pro nízkoenergetické domy (NED), ve kterých minimalizují již tak nízké náklady na vytápění.

Panely jsou opatřeny karosáží s tepelnou izolací, zamezující únikům tepla do konstrukce za topným panelem. Kromě omezovacího termostatu jsou také vybaveny univerzálními úchyty, umožňující montáž do vodorovné i svislé polohy. Panel se tak stává velmi univerzálním výrobkem, nabízejícím uplatnění v nejrůznějších aplikacích dle požadavků zákazníka.

U standardních panelů ECOSUN G bez potisku je možné vybírat barvu skla bílou, černou a zrcadlovou. Panely se dodávají ve dvou výkonových variantách - 300 a 600W, rozměry a hmotnost jsou 600 x 600 x 50mm a 7 kg u panelů s výkonem 300W, 1200 x 600 x 50 a 10,2 kg (bílý nebo černý) a 14 kg (zrcadlo) u panelů s výkonem 600 W.
0 komentářů
přidat komentář

Související články