Kulatý stůl na téma současnost a budoucnost arch. školství

Zdroj
Centrum nové architektury
Vložil
Tisková zpráva
08.06.2006 00:05
Kulatý stůl (nejen) architektů na téma současnost a budoucnost architektonického školství
Centrum nové architektury v Ostravě a architektonický časopis Era21 pořádají diskusní pořad o architektuře, její výuce a architektonickém školství.
Diskusní setkání (nejen) architektů u kulatého stolu na téma současnost a budoucnost architektonického školství proběhne v pátek 16. června 2006 v Ostravě, a to od 16:00 hodin ve společenském sále Knihovny města Ostravy, ve 3. podlaží její nové budovy na nábřeží Ostravice na Tř. 28. října 2.
Účast v debatě, kterou bude moderovat redaktor časopisu Era21 Rostislav Koryčánek, přislíbili jako diskutéři Jakub Kynčl, Ladislav Lábus, František Sedláček, Aleš Student, Jiří Suchomel, Yvette Vašourková. Na akci je vstup volný.
Akci bude předcházet zahájení výstavy několika diplomních projektů mladých architektů v pasáži Knihovny města Ostravy, která debatu bude provázet jakožto ilustrativní uvedení do tématu: Výstava, zahajovaná ve 14 hodin, tak představí kromě několika starších studentských projektů (architekti Václavík, Sykorský) i diplomní projekt Pavla Nasadila "Ideální Hlučín".
0 komentářů
přidat komentář

Související články