Přijďte si vybrat svůj dům!

Vložil
Tisková zpráva
09.12.2013 08:40
Milovníci kvalitní dřevěné architektury jistě mají ve svém diáři zaznamenáno datum 6. – 9. února 2014. Právě v těchto dnech se bude na pražském holešovickém Výstavišti konat veletrh Dřevostavby.



Jeho návštěvníci budou mít jedinečnou šanci vidět na vlastní oči hned dva typové domy z portfolia společností Prodesi/Domesi. V životní velikosti se zde návštěvníkům představí Futura Freestyle a Futura Neo.


Všichni příchozí si tak budou moci udělat dokonalý obrázek o komfortnosti a prostornosti těchto dvou domů. Navíc budou mít neopakovatelnou příležitost setkat se zde s architekty a zeptat se jich na všechny detaily, které se týkají technologie i architektury.

Futura Neo
je koncipována jak pro použití stavební technologie „two by four“ (sloupková konstrukce), tak CLT technologie (křížem lepené dřevo). Klient si také může vybrat konečnou úpravy fasády. K dispozici je varianta s klasickou fasádou či s částečným nebo úplným obložení dřevem. Díky použitým technologiím patří Futura NEO do kategorie pasivních domů.
Dům je navržen pro 3 – 4 osoby s dispozicí  5+kk a užitnou plochou 98m2 a splňuje všechny požadavky moderního bydlení.

Futura Freestyle je dům pro ty, kteří ani u typového domu nerezignovali na komfort moderního bydlení a design. Tento dům je o multifunkčním prostoru. Může sloužit jako rodinný nebo víkendový dům. Nosná konstrukce domu je navržena CLT technologií (křížem lepené dřevo) v podobě masivních dřevěných panelů.
Dům je navržen pro 3 – 4 osoby s dispozicí 3+kk a užitnou plochou 76,5m2. Díky platformě II.NP lze užitnou plochu rozšířit až na 108m2 (4+kk). Celý dům je maximálně otevřen a propojen s exteriérem, zároveň však poskytuje potřebné soukromí.

Více informací naleznete na www.domesi.cz

PRODESI/DOMESI
Architektonické studio a realizační firma specializující se na dřevostavby Prodesi|Domesi vzniklo před deseti lety a specializuje se výhradně na dřevostavby. Filozofií společnosti je nabízet klientovi dokonalý servis
od architektonického návrhu až po samotnou realizaci stavby. V poslední době jsme zkušenost z dřevěných staveb přenesli do menšího měřítka – nábytku a interiérových doplňků.

0 komentářů
přidat komentář