Udělejte si již nyní radost ROČENKOU DŘEVOSTAVEB 2013

Vložil
Tisková zpráva
04.12.2013 06:30
Salon dřevostaveb 2014 se nezadržitelně blíží. Podobně jako v uplynulých letech představí tento projekt to nejlepší z oblasti moderní dřevěné architektury, co za uplynulý rok vzniklo. Letos se Salonu zúčastní celkem 41 staveb nejen z Čech, ale i ze Slovenska a Rakouska.


Zážitek z tohoto unikátního projektu si můžete vychutnat již nyní díky publikaci Ročenka dřevostaveb 2013, která je právě v těchto dnech v prodeji na e-shopu www.domesistore.com za zvýhodněnou vánoční cenu 190,-Kč.

9. ročník Salonu dřevostaveb je již tradičně hlavním doprovodným programem veletrhu Dřevostavby. Návštěvníci tak mohou obdivovat projekty všech architektonických studií, která se do Salonu dřevostaveb zapojila. Vybrané stavby pak architekti veřejnosti představí v rámci cyklu přednášek pojmenovaných Mozaika dřevostaveb.

Těm, kteří se chtějí dozvědět něco zajímavého ze zahraničí, by neměla uniknout přednáška rakouského architekta Matthiase Heina.

Příznivci domácí architektonické scény se mohou těšit na architekty Pavla Horáka a Václava Zahradníčka z architektonického studia Prodesi.

Po pražské premiéře se Salon dřevostaveb 2014 přesune do bratislavského Centra současné architektury a designu Archa.

Více informací o projektu SALON DŘEVOSTAVEB naleznete www.salondrevostaveb.cz

Salon dřevostaveb je nesoutěžní přehlídka kvalitní moderní architektury ze dřeva. Formou výstavy, přednášek, projekcí a odborné literatury nabízí jedinečnou příležitost zhlédnout na jediném místě výběr toho nejlepšího, co v tomto oboru za poslední rok vzniklo. Přehlídka má těžiště na veletrhu Dřevostavby. Po zbytek roku se pak výstava pravidelně představuje i v dalších městech České republiky a na Slovensku. Přehlídka Salon dřevostaveb je určena především široké veřejnosti, které se snaží zprostředkovat nejširší možné spektrum informací o rychle se rozvíjejícím odvětví dřevostaveb. Setkávají se zde také architekti a odborníci nejen z České republiky, ale z celého světa. V uplynulých letech jsme měli možnost setkat se zde s architekty z Kanady, Norska, Rakouska, Finska a Belgie.
0 komentářů
přidat komentář