[mu:n] a Anarch architekti v Ukradené galerii

Zdroj
Ukradená galerie
Vložil
Tisková zpráva
26.11.2013 13:50
V Ukradené Galerii proběhne tento čtvrtek 28. 11. večer nabitý mladou architekturou!

S úderem 19 hod kostelního zvonu v Děčíně - Podmoklech bude zahájena výstava Ondřeje Lipenského, který představí atelier [mu:n], na rohu ulice Zbrojnické a Tržní.

Od 21 hod se v Praze na Karlově náměstí před Café Neustadt představí atelier Anarch Architekti.


ONDŘEJ LIPENSKÝ [MU:N]
Ondřej Lipenský vystudoval FA ČVUT (2010). Po diplomu v ateliéru Petra Hájka a Jaroslava Hulína pracoval 2 roky v kanceláři Petr Hájek Architekti. Začal studovat Filmovou scénografii na DAMU, kde ho čeká diplomová práce.

V rámci své přednášky představí projekty, na kterých spolupracoval s Andreou Kubnou, Michalem Volfem, Jitkou Šívrovou a Martinem Prokšem, a to převážně projekty ateliéru [mu:n], na jehož založení se v roce 2012 podílel.

[mu:n] se věnuje architektuře rodinných domů, interiérům, rekonstrukcím, drobnému urbanismu, ale například i scénografii. "Společným jmenovatelem naší práce je kreativní přístup k jakémukoli zadání. Svou prací bychom chtěli přispět nejen ke spokojenosti samotného klienta, ale i ke kultivaci okolního prostředí".




ANARCH ARCHITEKTI
Trojice mladých studentů architektury Jan Gašpárek, Petr Vacek a Jakub Kopecký, kteří společně začínali na Fsv ČVUT a následně se rozprchli na další školy architektury jako je FA ČVUT, FUA TUL nebo univerzitu INHA v jihokorejském Incheonu, by Vás ráda pozvala na prezentaci studia Anarch architekti. Během prezentace se dozvíte co je to satirický aktivismus, kde bereme inspiraci a jak přistupujeme ke své práci. Přijďte a přesvědčte se sami.  V neposlední řadě na Vás čeká svařené víno a po prezentaci příjemné posezení v kavárně.



Více informací o výstavách v UKG se dozvíte na našich stránkách.

Přijďte, ten kdo stihne obě výstavy, má u nás velkého panáka !!!

Zdraví tým UKG
0 komentářů
přidat komentář

Související články