DOMESI Wood Weekend 19. – 20. 10. 2013

Svátek dřeva představí dva příměstské a jeden víkendový dům

Vložil
Tisková zpráva
09.10.2013 14:05
Prodesi

S příchodem babího léta se všichni milovníci dřevěné architektury těší na jedinečnou událost, kdy budou moci navštívit některou z moderních dřevostaveb. Letos se tento svátek dřeva bude konat ve dnech 19. -20. října.
Zájemci o moderní dřevostavby budou mít jedinečnou šanci prohlédnout si nejen hotový dům, ale podívat se také, jak dřevostavba vzniká. Poznají zároveň dvě technologie stavění, z masivních dřevěných panelů z křížem lepeného dřeva (CLT) a klasickou sloupkovou konstrukci.

Domesi Concept House (Futura Freestyle) v Pulečném

Své brány otevře Domesi Concept House (Futura Freestyle) v Pulečném v Libereckém kraji, která je postavena technologií CLT panelů.  Díky vstřícnost majitelů budou moci návštěvníci nahlédnout také pod pokličku právě dokončovaných příměstských domů v Černošicích a Petříkově, ve Středočeském kraji, které jsou stavěny.

Petříkov, klasická technologie sloupková konstrukce (two by four)

Ve všech domech bude šance popovídat si s architekty o všem, co se dynamicky rozvíjejícího oboru dřevostaveb týká. V Pulečném si navíc zájemci mohou zakoupit publikace o dřevěné architektuře, doplňky a barevné textilní kabely z kolekce Domesi Design.

Více o domě Futura Freestyle v Pulečném naleznete na www.domesiconcepthouse.com
Více o společnosti  Domesi naleznete na webových stránkách www.domesi.cz

PRODESI/DOMESI

Architektonické studio a realizační firma specializující se na dřevostavby Prodesi|Domesi vzniklo před jedenácti lety a specializuje se výhradně na dřevostavby. Filozofií společnosti je nabízet klientovi dokonalý servis od architektonického návrhu až po samotnou realizaci stavby. V poslední době jsme zkušenost z dřevěných staveb přenesli do menšího měřítka – nábytku a interiérových doplňků. Kompletní kolekci můžete vidět na webových stránkách www.domesistore.com.

0 komentářů
přidat komentář