Salon dřevostaveb - výzva architektům

Vložil
Tisková zpráva
02.10.2013 14:40
Vážená paní architektko, vážený pane architekte,

rádi bychom Vám touto formou nabídli možnost představit Váš dům na SALONU DŘEVOSTAVEB 2014. Po pražské premiéře, která se bude konat v rámci veletrhu Dřevostavby (6. – 9. 2. 2014) jsou připraveny reprízy v dalších městech České republiky a na Slovensku.
Podobně jako v předchozích ročnících, tak i letos plánujeme spolupráci s ambasádami a kulturními zastoupeními. V letech minulých jsme měli tu čest přivítat významné architekty z Norska, Kanady, Rakouska či Skandinávie. Nedílnou součástí tohoto projektu je také mediální podpora napříč tištěnými i elektronickými médii.

Salon dřevostaveb je nesoutěžní přehlídka české architektury s použitím dřeva. Pro architekty je Salon ideální příležitostí pro zviditelnění jejich práce a zároveň možností ke srovnání s "výsledky" dalších kolegů.
V Salonu vždy vítáme všechny stavební druhy (od staveb inženýrských přes průmyslové objekty až po rodinné domy či rekreační stavby). Kritériem pro nominaci do výstavy je realizace, která je odpovědná k životnímu prostředí a zároveň nerezignuje na kvalitu architektury a designu.

Pro účast na Salonu dřevostaveb 2014 zašlete náhled jedné či více Vašich staveb (fotografie realizace a základní výkresy) na e-mail k.krenova@prodesi.cz
Uzávěrka přihlášek pro účast na Salon dřevostaveb je 7. 10. 2013.

Více informací o Salonu dřevostaveb  najdete na www.salondrevostaveb.cz

Věříme, že Vás naše nabídka oslovila a budeme se těšit na spolupráci.

Ing. arch. Klára Křenová
Koordinátorka Salonu dřevostaveb
Prodesi, v. o. s. | Husitská 36, 130 00 Praha 3 | k.krenova@prodesi.cz  tel.: +420 283 853 424
0 komentářů
přidat komentář

Související články