Na nároží ulic Římská-Rubešova na Vinohradech vyroste bytový dům

Vložil
ČTK
04.09.2013 17:20
Praha

Praha - Developer Central Group postaví u Národního muzea v Praze dům se 42 luxusními byty. V dnešní tiskové zprávě společnost informovala, že jejich prodej zahájí v druhé polovině příštího roku. V následujících dvou letech developer plánuje další luxusní projekty.
    Dům s luxusními byty, jehož výstavbu pro developera zahájila společnost Průmstav, vyroste v proluce na křižovatce ulic Římská a Rubešova na Vinohradech zhruba 150 metrů od budovy Národního muzea a nedaleko sídla Českého rozhlasu. "Tento nový projekt je specifický velmi náročným zakládáním stavby, logistikou i vlastní realizací, a to s ohledem na umístění stavby v samém centru města, v proluce stávajících budov a tudíž s minimální plochou pro zařízení staveniště," uvedla společnost s tím, že stavbu hradí z vlastních zdrojů. Cenu investor developer nezveřejnil.
    Vstup do segmentu exkluzivního bydlení chce Central Group potvrdit dalšími projekty, které plánuje v následujících dvou letech. Na jaře příštího roku plánuje zahájit prodej několika stovek nadstandardních bytů v lokalitě Rezidence Central Plaza v Praze 3. Menší luxusní projekty připravuje developer na Břevnově, v Košířích a ve dvou lokalitách Smíchova - na Nikolajce a na Zatlance. Velký luxusní projekt firma chystá na Kavčích horách v Praze 4, vedle Centrálního parku v návaznosti na areál České televize a s výhledem na panorama Prahy. Pozemek společnost koupila loni od firmy Hochtief.
6 komentářů
přidat komentář
Předmět
Autor
Datum
panelak
masox
05.09.13 01:19
...
Daniel John
05.09.13 02:46
dopravní dostupnost katastrofální
takyarchitekt
06.09.13 02:50
panelák u Muzea
Vích
06.09.13 08:17
...
Daniel John
06.09.13 02:30
zobrazit všechny komentáře