Closer Architects v Ukradené galerii

Zdroj
Ukradená galerie
Vložil
Tisková zpráva
02.09.2013 22:05
Closer Architects

Zveme Vás na 16. díl cyklu o mladé české architektuře, který probíhá v rámci pražské sekce UKRADENÉ GALERIE, kde se představí duo z atelieru CLOSER architects.

CLOSER architects vznikl jako projekt dvou studentů během studií na FA ČVUT se záměrem vytvořit platformu pro vlastní projekty. Dnes autorský tým /Matěj Beránek, Martin Čermák/ rád experimentuje při hledání tvaru, prostoru a funkce nejen v architektuře, ale i v designu. Vztah projektu k okolí, kompozice, hravost a dynamika jsou hlavními prvky tvorby stejně jako zásada být nedílnou součástí procesu projektu i stavby. Atypická řešení zpracovaná do nejmenšího detailu je to, co je baví - z důvodu nadměrné lenosti vyhledávat cokoliv typického.

POZOR ZMĚNA MÍSTA !!!
Výstava spolu s přednáškou se bude konat ve čtvrtek 5. září 2013 od 21:00 hodin v UKRAmodulu pod Negrelliho viaduktem (na rohu ulic Za Poříčskou bránou a Prvního pluku).

Více informací o výstavách na UKG se dozvíte na našich stránkách. Přijďte si užít večer s architekturou v neotřelém výstavním prostoru !

0 komentářů
přidat komentář

Související články