ŠKOLA? Nová koupelna ! PLAY!

Vložil
Tisková zpráva
27.08.2013 11:20
ARCHTILES s.r.o.



Rádi bychom Vám a Vašim dětem představili novou jedinečnou sérii obkladů a dlažeb, která může zpříjemnit začátek školního roku každému dítěti. Série Cifre Play. Za pomoci umělce Ester Gradoli byla vytvořena série, která je pro děti předurčená konečně ne jen dětskými motivy! Velice jemná kompozice barev působí pozitivně na dětské myšlení, vnímání a emoce. Povrch obkladů má vlastnosti jako klasická tabule a je možné na něj psát a kreslit křídou. Speciální kusy obkladů v noci jemně svítí a tím usnadňují klidnější spánek dětí. V nabídce je i dětský metr, mozaiky v různých barvách i velikostech.



Série Play je určena jak do dětských pokojů a koupelen,tak do mateřských školek, nemocnic, nákupních center apod. Cifre Play je plná jemných barev a pohádkových motivů. Vyrábí se ve formátu 25 x 70 cm, a 25 x 40 cm. Dlažba je k dispozici ve velikosti 33,3 x33,3 cm a 45 x 45 cm.

Unikátní série Cifre Play umožňuje vytvořit veselé a dětské prostředí. Barvy i nádherné dekory nabízejí velké množství kreativních možností. Série Cifre Play je odolná vůči opotřebení a velmi snadno se udržuje.

Přijďte se na kolekci podívat do našich showroomů studia keramických obkladů a dlažeb:
Praha / Holešovice / Dělnická 12 / ROSMARIN BUSINESS CENTER
Brno / Královo Pole / Purkyňova 45



0 komentářů
přidat komentář

Související články