Letní škola architektury Plasy 2013

Zdroj
ex-centric.eu
Vložil
Tisková zpráva
10.06.2013 08:00
Jakub Fišer

Architektura mimo tradiční centra

Vize pro Plasy

Santiniho baroko a hledání soudobého urbanismu místa

Termín: 1. 9. - 14. 9. 2013

Hlavním tématem Letní školy architektury Plasy 2013 bude architektura míst, v nichž se vedle sebe nacházejí soudobé stavby a národní kulturní památky. Problematika se bude řešit na příkladu města Plasy u Plzně.


Odbornými garanty programu Letní školy architektury Plasy 2013 jsou architekt Jakub Fišer a novinář zabývající se architekturou Petr Volf.
Letní škola architektury Plasy 2013 je určena pro studenty prezenčního studia mimopražských VŠ se zaměřením na oblast architektury nebo příbuzných oborů. Podmínkou je aktivní účast po celou dobu jejího trvání.
V rámci Letní školy architektury Plasy 2013 budou studenti zpracovávat projekty na zadaná témata, zúčastní se exkurzí a odborných přednášek souvisejících s hlavním tématem. Během dvou týdnů vystoupí přední čeští architekti, teoretici, historici architektury a umění i další odborníci sledující danou  oblast. Na závěr letní školy proběhne v Plasích expozice vytvořených projektů.
Účast na Letní škole architektury Plasy 2013 je pro studenty zdarma (ubytování, strava, program).
Pořadatelem Letní školy architektury Plasy  2013 v rámci projektu Architektura mimo tradiční centra je Architectura o.s. ve spolupráci s Fakultou umění a architektury Technické univerzity v Liberci, architektonickou kanceláří Aulík Fišer architekti a Společností pro právní a ekonomické vzdělávání.  

Více informací a přihlašování do 20. 6. 2013 na www.ex-centric.eu
1 komentář
přidat komentář
Předmět
Autor
Datum
Mimo centra bez hlasů z centra?
Klára Pohlová
10.06.13 01:03
zobrazit všechny komentáře

Související články