Stavba Karlovarského kraje 2013

Zdroj
Karlovarský kraj
Vložil
Tisková zpráva
22.05.2013 22:15
Letos probíhá již 13. ročník soutěže STAVBY KARLOVARSKÉHO KRAJE, v níž odborná porota i veřejnost vybírá nejlepší stavby v Karlovarském kraji bez omezení jejich charakteru a účelu, které byly zkolaudovány a uvedeny do provozu v období 1. 1. 2012 - 20. 4. 2013. Do soutěže lze kromě realizovaných staveb také přihlásit projekty a studie staveb zpracované v období předchozích pěti let. Třetí částí soutěže je veřejné hlasování o památku Karlovarského kraje. V přechozích dvou ročnících vybírali hlasující nejvíce ohrožené památky na území kraje. Letos se poprvé soutěží o titul zachráněné památky. Svým hlasem  tak můžete pomoci ocenit úsilí majitelů těchto objektů, kteří původně zanedbané či zchátralé objekty zrekonstruovali a tím je zachránili před zkázou.

On-line veřejné hlasování 13. ročníku soutěže je již v plném proudu. Vyberte i vy své favority a získejte tak možnost vyhrát některou z 20 cen od hotelu Imperial Karlovy Vary , který je také čestným partnerem soutěže.

HLASUJTE PRO
•    Nejlepší stavbu
•    Nejlepší projekt
•    Zachráněnou památku

Internetové hlasování soutěže Stavby Karlovarského kraje potrvá až do 7. června 2013 (16:00). Zúčastněte se ho zde

Abyste mohli být zařazeni do slosování o 20 lákavých cen, je třeba odhlasovat ve všech 3 částech hlasování (stavba, projekt, památka).

CENY PRO HLASUJÍCÍ OD HOTELU IMPERIAL KARLOVY VARY

•    1. cena - Relaxační víkend v hotelu Imperial na 2 noci pro 2 osoby
•    2.-3.  cena - Procedury v hotelu Imperial dle výběru v hodnotě 3.000,-
•    4.-10. cena - Konzumace v Clubu Imperial v hodnotě 2.000,-
•    11.-20. cena - Procedura v hotelu Imperial dle výběru v hodnotě 1.000,-

Jak hlasovat a pravidla soutěže.

Soutěž organizuje Regionální stavební sdružení Karlovy Vary. Záštitu nad přehlídkou převzal hejtman Karlovarského kraje PaedDr. Josef Novotný a primátor města Karlovy Vary Ing. Petr Kulhánek.
0 komentářů
přidat komentář

Související články