Jedenáct - pozvánka na derniéru

Zdroj
Ivana Panochová / Galerie města Pardubic
Vložil
Tisková zpráva
20.02.2013 09:30
Dovolujeme si Vás srdečně pozvat na dvě prezentace mladých tvůrců - vizuálních umělců a studentů architektury - které jsme pro Vás v nejbližších dnech připravili v Galerii města Pardubic na Příhrádku:



V úterý 26. února v 17 hodin Vás zveme na derniéru výstavy Jedenáct, při které Vás osobně provede a výstavu svých žáků okomentuje prof. Marián Karel. Diskutovat budete moci s kurátorem výstavy Pavlem Šmídem a s většinou z mladých tvůrců. Následovat bude večírek v některé z pardubických hospod.

Zajímá Vás, jak by jednou mohlo vypadat pardubické nábřeží Labe?
Pak si přijďte prohlédnout o týden později v úterý 5. března v 17 hodin předdiplomní projekty studentů fakulty stavební odbor architektura a stavitelství ČVUT a zúčastněte se diskuze s autory architektonických návrhů a jejich pedagogem, architektem Milošem Kopřivou.

Veřejnou prezentaci studentských návrhů na úpravy okolí letního stadionu, ulice U stadionu a nábřeží Labe připravili architekti z Odboru hlavního architekta Magistrátu města Pardubic a pedagogové Českého vysokého učení technického v Praze. Představené práce si budete moci prohlédnout ještě během středy 6. března mezi 10. a 18. hodinou. Přijměte pozvání na tuto jednodenní výstavu.

Více informací >
0 komentářů
přidat komentář