Tradiční stavební veletrhy doplní akce k dřevostavbám

Vložil
ČTK
10.02.2013 19:55
Brno

Brno - Tradiční stavební veletrhy, které se uskuteční v dubnu na brněnském výstavišti, doplní letos poprvé samostatná akce zaměřená na dřevostavby. ČTK to řekla Jana Tyrichová z Veletrhů Brno. Čtyřdenní stavební veletrhy začnou 23. dubna.

    Veletrh přinese ucelenou prezentaci dřevěných staveb, konstrukcí, materiálů pro dřevostavby a konstrukce, základů a opláštění pro dřevostavby. "Stranou nezůstane ani speciální technika pro dřevěné stavby, či stroje a zařízení ke zpracování dřeva," uvedla Tyrichová.
    Návštěvníci uvidí jednotlivé kroky stavby dřevěných domů. První den veletrhu se zájemci dozví vše potřebné k rozhodnutí o stavbě. "Druhý den zjistí, jak se to dělá, zdroje financování a také to, jak se v dřevostavbě bydlí. Třetí den je pak věnován oblasti, kterou můžeme nazvat jak to má vypadat," uvedla Tyrichová.
    Letošní stavební veletrhy budou celé ve znamení energeticky úsporného stavění. Státní fond rozvoje bydlení zorganizuje poradenské centrum k programu PANEL 2013 +. Program je určený pro všechny vlastníky bytových domů bez rozdílu technologie výstavby.
0 komentářů
přidat komentář