Jak dobře pasivně stavět a bydlet ukážou únorové veletrhy

Vložil
Pavlína Drbálková
23.01.2013 17:40
Pražská výstaviště budou v následujícím měsíci hostit hned dva veletrhy týkající se energetických úspor a stavebnictví. Zatímco nováček FOR PASIV se zaměří na nízkoenergetické a pasivní stavění, tématem již tradičního veletrhu DŘEVOSTAVBY 2013 budou dřevěné stavby. Na obou veletrzích se přitom bude mluvit o aktuálním tématu, kterým je pasivní stavitelství. Dvě desítky přednášek, několik filmů i desítek hodin bezplatného poradenství připravilo pro návštěvníky Centrum pasivního domu se svými členy.
Areál letňanského výstaviště v Praze bude v termínu 6. až 9. února 2013 hostit veletrh FOR PASIV a společně s ním téměř 40 firem, které se zaměřují na projektování, výstavbu a vybavení energeticky šetrných budov. Mezi vystavovateli nebude chybět ani stánek Centra pasivního domu a jeho členů.

Centrum pasivního domu bude po celou dobu veletrhu nabízet bezplatné poradenství – u kulatého stolu se během čtyř dní vystřídá osm zkušených odborníků, kteří Vám odpovědí na vše, co vás bude o pasivních domech zajímat. V poradenském týmu najdete experty na větrání, vytápění, neprůvzdušnost domu i specialisty na stavbu pasivních domů z konkrétních konstrukčních materiálů. Doporučujeme zarezervovat si čas vybraného poradce předem.

Seminář „Stavíme pasivní domy a bydlíme v nich“

V sobotu 6. 2. 2013 je pro návštěvníky přichystán zajímavý doprovodný program, který odborně zaštiťuje Centrum pasivního domu. Kromě přednášek na téma „Stavíme pasivní domy a bydlíme v nich“ na návštěvníky čekají filmové projekce a interaktivní výstava představující hlavní principy pasivního stavitelství.

Také na veletrhu Dřevostavby, který se bude konat na výstavišti v Holešovicích 21. až 24. února 2013, bude připraven bohatý doprovodný program a spolu s ním i odborníci z Centra pasivního domu. Podrobný program tohoto veletrhu najdete již zanedlouho na webových stránkách www.pasivnidomy.cz.

0 komentářů
přidat komentář

Související články