Konference ve dvou, půlka ceny

Vložil
Pavlína Drbálková
22.10.2012 11:20

PŘIHLASTE SE NA KONFERENCI VE DVOU. DRUHOU VSTUPENKU DOSTANETE ZA POLOVINU CENY. 

Chystáte se na konferenci Pasivní domy 2012? Vezměte s sebou kolegu, známého či obchodního partnera. Druhá vstupenka vás přijde jen na polovinu ceny a ani jednomu z vás neunikne přednáška Jiřího Šály o aktuálním vývoji právních předpisů.
Pokud v přihlašovacím formuláři na konferenci Pasivní domy 2012 zaškrtnete „2. účastníka“, získáte druhou vstupenku jen za 1550 Kč. Stačí vyplnit jeho jméno a kontaktní email a my jej poté budeme kontaktovat ohledně upřesnění přihlášky.

Přihláška na konferenci
přihlašujte se do 23. října 2012

Pro účastníky konference jsou připraveny zajímavé přednášky od předních odborníků. Hlavním tématem letošního ročníku konference Pasivní domy 2012 je vztah architektury a udržitelného rozvoje.

Nově bylo přidáno aktuální téma vývoje předpisů pro hodnocení energetické náročnosti budov, kterým svůj příspěvek věnuje Jiří Šála, a to ve čtvrtek po poledni.


Kromě přednášek a diskusních kruhů na vybraná témata jsou i letos připraveny exkurze do pasivních domů v České republice či v Rakousku a nebude chybět doprovodný program.
Každý účastník konference obdrží tištěný sborník, roční předplatné e-časopisu Energeticky soběstačné budovy v hodnotě 195 Kč a další pozornosti od Centra pasivního domu.

Konference Pasivní domy 2012 je akreditovanou vzdělávací akcí v programu CPV ČKA (5 bodů) a v projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT (2 body). Přihlásit se na ni můžete zde.
0 komentářů
přidat komentář

Související články