KRONOSPAN se účastní I. ročníku semináře „INTERIÉRY 2012“

Vložil
Pavlína Drbálková
01.10.2012 10:00
KRONOSPAN CR, spol. s r.o.

Ve čtvrtek 25. října 2012 se na Vyšší odborné škole a Střední průmyslové škole ve Volyni koná I. ročník mezinárodního odborného semináře „INTERIÉRY 2012“. Cílem akce je seznámit znalce z oboru nábytkářství a příbuzných oborů s novými trendy a s novinkami na trhu. Tohoto jedinečného semináře, kdy budou poznatky a zkušenosti zájemcům předávat přímo odborníci, se zúčastní i firma KRONOSPAN. Společnost zde bude prezentovat kolekci „unidekorů“ Express Colour a nové dezény laminovaných dřevotřískových desek s úpravou Mirror Gloss. 

INTERIÉRY 2012“ jsou pro naši společnost příležitostí představit nové dekory lamin s povrchovou úpravou Mirror Gloss (MG), které vynikají extra lesklým povrchem,“ uvádí jednatelka firmy KRONOSPAN, Ing. Sylva Krechlerová. Při výrobě lamin byla využita metoda postupného ochlazování lisované plochy, čímž bylo dosaženo takřka zrcadlového lesku. Novinka je od září k dostání ve 20 dezénech o tloušťce 19 mm (na objednávku lze získat i tloušťku 18 mm). Nové povrchy jsou velice odolné a vynikají dlouhou životností.

Dalším příspěvkem, kterým společnost KRONOSPAN rozšíří přehled novinek, je kolekce Express Colour, jež vychází ze světových trendů a zahrnuje celkem 55 moderních „unidekorů“. Nové odstíny zahrnují decentní tlumené tóny i jasné a zářivé barvy. V online interiérovém studiu na www.kronospan.cz/interierove-studio/ lze navíc „unidekory“ kombinovat se všemi dekory, které společnost nabízí.

Setkání je určeno odborníkům z řad veřejnosti, především návrhářům interiérů, architektům, výrobcům a dodavatelům interiérových prvků a odborným redaktorům. Akce navazuje na úspěšné série seminářů „Dřevostavby“, které se letos konaly již pošestnácté.

Více informací naleznete na www.kronospan.cz, www.vos.volyne.cz nebo na www.interiery2000.cz/ .
0 komentářů
přidat komentář

Související články