Kvalitní žaluzie nejsou jen o praktičnosti. Myslete na design!

Vložil
Pavlína Drbálková
09.02.2012 15:05
Žaluzie již nejsou pouze praktickým stínícím prvkem, žaluzie vzhled Vašeho domu esteticky obohatí. Vybrat si můžete žaluzie v široké barevné škále i v mnoha designových provedeních.
Žaluzie patří mezi nejoblíbenější prvky stínící techniky
Žaluzie tradičně patří mezi nejoblíbenější prvky stínící techniky. Důvodů jejich obliby je hned několik. Nízká pořizovací cena, dlouhá životnost a funkčnost. Žaluzie lze použít takřka na všechny typy oken, včetně plastových. Jako jejich majitelé jistě oceníte, že se velmi snadno ovládají, a to díky plynulé změně a možnosti nastavení stínícího účinku. Protože technologický vývoj jde stále kupředu, k výše uvedeným výhodám žaluzií se stále přidávají další, například jejich atraktivní vzhled. Dnes si můžete vybrat z mnoha materiálů včetně dřevin, stejně jako ze široké palety barevných odstínů. Díky tomu můžete žaluzie perfektně sladit se svým interiérem.



Venkovní žaluzie
Venkovní žaluzie jsou oblíbenou alternativou k roletám a další stínící technice. Nejen, že regulují intenzitu světla v místnosti, ale mají také tepelně izolační vlastnosti. To z nich dělá i efektivní úsporný prvek. Z hlediska moderní architektury nelze opomenout estetickou funkci venkovních žaluzií.

Módní vertikální žaluzie
Módním hitem se staly vertikální žaluzie, které se přizpůsobí libovolnému tvaru okna. Jedná se o neobyčejně elegantní řešení, jak zastínit běžné i reprezentativní prostory. Vertikální žaluzie jsou vyhledávané nejen pro svůj atraktivní design, ale také z toho důvodu, že poskytují komplexní řešení. Ve srovnání například s pořízením garnyží ověšenými záclonami či závěsy představují vertikální žaluzie mnohem jednodušší a z hlediska nákladů také výhodnější řešení. Moderní vertikální žaluzie se vyznačují stálobarevností. Vyrábějí se z polyesteru, anebo v kombinaci s bavlnou. Krásné vertikální žaluzie nabízí ROLSROLS, kde si vedle látkového provedení mnoha barev a odstínů můžete vybrat také dřevěné žaluzie v několika dekorech různých dřevin, a to v různých šířkách i délkách.

Náš tip: Vertikální žaluzie, které mají lamely s obsahem skelného vlákna, jsou vhodné pro alergiky, neboť mají schopnost odpuzovat prach.



Jednoduchá montáž horizontálních žaluzií
Mezi nejrozšířenější prvky stínící techniky patří horizontální žaluzie, které jsou sympatické jednoduchou montáží, obsluhou, stejně jako možností provedení mezi skla. Vybrat si můžete žaluzie v mnoha barevných odstínech, ale i celou řadu novinek a zajímavých systémů, pořídit si můžete celostínící provedení, různé druhy materiálů žaluzií, včetně dřevin a bambusu.

Dřevěné, neboli Benátské horizontální žaluzie často instalujeme do prostor, kde je třeba vzájemně sladit všechny dřevěné interiérové prvky, také do prostor pro reprezentativní účely.
 
Náš tip: Pokud hledáte pro svá okna žaluzie nových tvarů, nechte se inspirovat provedením Ondulette, Varioline, nebo MegaView. A na závěr ještě jeden tip pro místnosti, kde se hodně práší. Horizontální žaluziový systém Plisé ze skládané technické textilie, která je opatřena povrchovou úpravou DustBlock proti přilnutí prachu a jiných nečistot. Dekorativní žaluzie Plisé nabízí řešení, jak zastínit i velmi atypické provedení oken, a proto se hodí na střešní okna, stejně jako na okna zimní zahrady. 

Prostě si vybírejte! Nabízíme Vám papírové žaluzie, římské rolety, japonské stěny, baldachýny, kolejnice, závěsy, dřevěné, textilní...



Rolrols, dokonalá hra se světlem a stínem
Firma Rolrols je složená z nejzkušenějších odborníků na našem trhu, kteří mají mnohaletou praxi v oblasti výroby a montáže stínící techniky a dalšího vybavení pro domov a bydlení. Jestliže chcete pro Váš dům to nejlepší, svěřte ho do rukou právě nám a my Vám z něj vytvoříme pohodové prostředí chráněné proti slunci, hmyzu a dalších vlivů počasí a prostředí, ve kterém žijete.

Naše služby
Neustále sledujeme nejnovější trendy, které elegantně doplní interiér i exteriér Vašeho domu či bytu. Naši odborně vyškolení zaměstnanci Vám zdarma poskytnou poradenství, které se týká veškerého sortimentu a služeb jimiž se zabýváme v pohodlí Vašeho domova, takže nemusíte nikam jezdit, abyste dostali tu nejlepší péči, kterou potřebujete.
Zavolat nám můžete klidně hned a to bezplatně na telefonní číslo: 800 10 40 10, na kterém si domluvíte schůzku s naším technikem. Ten přijede v dohodnutém čase a termínu, vše Vám vysvětlí, nahlédnete do našich katalogů a vzorníků pro Vaši lepší představu o Vámi požadované službě a následně Vám vytvoří cenovou kalkulaci. To vše zdarma a na místě, které si určíte sami.
Největší prodejna v ČR s nejlepšími vzorky, vybaveností a sortimentem, jenž je naši chloubou, je pro Vás otevřena pondělí - pátek od 09.00 do 18.00 hodin. Naši zaměstnanci jsou však časově naprosto flexibilní, proto se po telefonické domluvě k nám přijďte podívat klidně i po 18 té hodině, nebo o víkendu. Věnujeme Vám veškerou svou odbornou péči v den a hodinu, které vyhovují Vám.

Více na stránkách www.rolrols.cz

Nyní také můžete soutěžit o poukázky na zboží firmy Rolrols s.r.o. na portálu www.UtulnyDum.cz.
1 komentář
přidat komentář
Předmět
Autor
Datum
Praktické je bezúdržbové
Monika
28.02.13 07:12
zobrazit všechny komentáře