offcity_architekti: přednáška Tomáš Ctibor

Zdroj
OFFCITY
Vložil
Tisková zpráva
28.11.2011 11:05
Srdečně Vás zveme na další z přednášek projektu OFFCITY.

OFFCITY NE–ARCHITEKTI

TOMÁŠ CTIBOR

středa 30. listopadu od 19.00 v Divadle 29 / Sv. Anežky České 29, Pardubice

Posledním letošním „offcity ne-architektem“ bude Tomáš Ctibor, osobnost z „jiného světa“, kterému mnozí z těch, co se pohybují v oblasti neziskového sektoru a kultury, nerozumí, možná ani nechtějí rozumět.

Tomáš Ctibor je developer a konzultant v oboru nemovitostí. V posledních letech pracuje pro investiční společnost MEI, kde je zodpovědný za přípravu a realizaci jejích developerských projektů. Od roku 2007 je rovněž členem ULI (Urban Land Institut) a působí též jako externí pedagog na ústavu urbanismu fakulty architektury ČVUT. V roce 2008 byl přijat za člena britské „Royal Institution of Chartered Surveyors“ (RICS) a v minulém roce získal titul FRICS (Fellow of The Royal Institution of Chartered Surveyors).

Mezi typické projekty, na kterých se v minulosti podílel, patří příprava revitalizace areálu Slovanského domu a tzv. „Technologického parku“ v Praze nebo areálu Vaňkovka v Brně. Zpracovává též analýzy struktury a možností využití nemovitého majetku, kam patří například projekt pro pražské ruzyňské Letiště.

Jednu z jeho přednášek jste mohli zaslechnout na Inventuře urbanismu 2010 pořádanou ČVUT. Unikla-li vám, pak s offcity máte nyní další možnost…

Vstupné: 50 Kč

Pořádá o. s. Terra Madoda ve spolupráci s Divadlem 29 v rámci projektu OFFCITY 2011. Tento projekt je realizován za podpory statutárního města Pardubice, Nadace české architektury a Ministerstva kultury ČR.

www.offcity.cz / www.divadlo29.cz

0 komentářů
přidat komentář

Související články