Olomoucké Výstaviště Flora zaplní výrobci stavebního materiálu

Vložil
ČTK
30.10.2011 20:50
Olomouc

Olomouc - Olomoucké Výstaviště Flora zaplní ve druhé polovině příštího týdne výrobci a prodejci stavebních materiálů, oken, dveří a topné techniky. Do krajského města dorazí na tradiční veletrh Stavotech, který je podle jeho pořadatelů největší podzimní akcí svého druhu na Moravě. Akci, která se uskuteční po dvaačtyřicáté, bude olomoucké výstaviště hostit od 3. do 5. listopadu.

    Petr Nasadil z pořadatelské společnosti Omnis Olomouc ČTK řekl, že se veletrhu zúčastní stejně jako loni více než 120 vystavovatelů. "Největší zastoupení mezi nimi budou mít firmy nabízející zdicí materiály, střešní krytiny, omítky, izolační materiály, okna, dveře a garážová vrata. Na podzim mají na veletrhu velké zastoupení i prodejci tepelných čerpadel," uvedl.
    Návštěvníci si budou moci prohlédnout také specializovanou sekci Ekoenerga. "V doprovodných seminářích se objeví problematika šetrných budov a využití obnovitelných zdrojů energie. Chybět nebude ani aktuální téma dřevěného stavění," řekl Nasadil.
    Letošní podzimní etapu Stavotechu tradičně doprovodí Olomoucké dny architektury a stavebnictví a přehlídka investičních příležitostí RegionInvest. Loňský podzimní ročník Stavotechu navštívilo asi 7000 lidí.
0 komentářů
přidat komentář

Související články