Siedle Axiom: víc než jen ovládací panel

Vložil
Tisková zpráva
07.09.2018 11:00
Elektro-System-Technik s.r.o.

Firma Siedle, jejím výhradním dodavatelem v ČR a SR je společnost Elektro-System-Technik s.r.o., dala nový rozměr komunikaci a vyvinula přístroj Siedle Axiom. Vnitřní stanice, telefon a ovládací panel v jednom. Kombinace v rámci jedinečného designu, který činí inteligentní technologii součástí vybavení.

   
Siedle Axiom spojuje zkušenost firmy Siedle s analogovými a digitálními technologiemi v jednom inteligentním přístroji, který lze flexibilně použít. Připojení na Smart Gateway od firmy Siedle otvírá Axiomu systémový svět Siedle - návaznost na Siedle App, která činí z chytrého telefonu nebo tabletu mobilní účastnickou stanici. Handsfree hovor se zvláště dobrou akustikou, bezšňůrové sluchátko, intuitivní tlačítka pro dveřní komunikaci a ovládání pomocí dotykového displeje jsou vlastnosti, kterými se Siedle Axiom vyznačuje. Pomocí serveru Jung Smart Visu lze mimoto řídit automatizaci budovy po sběrnici KNX.
 

Promyšlené v každém detailu

Siedle Axiom je v každém detailu promyšlený. 7palcový dotykový displej je vybaven inteligentními senzory. Aktivují displej při přiblížení a přizpůsobují jeho jas automaticky světelným poměrům. Uživatelské rozhraní je individuálně konfigurovatelné a má funkci zoomu. Akustika handsfree hovoru je optimalizovaná pro příslušný způsob montáže. Kromě toho je každý model vybaven bezšňůrovým sluchátkem, které přenosem DECT umožňuje spojení a ovládání dveřní komunikace v celém domě.
 
 
Zvláštní důraz kladl Siedle na uspořádání. Axiom se vyznačuje prostorovým designem, který byl vyvinut důsledně pro volnou instalaci. Díky tomu Siedle Axiom vypadá z každé perspektivy výborně - i zezadu, například při umístění na psací stůl. Sotva viditelné zešikmené strany a jemně koncipovaná, kuželovitá patice propůjčují přístroji ze všech slepých úhlů lehký, téměř vznášející se charakter. Promyšlená je i odkládací plocha stolního přístroje, která je začleněna do designu a dále rozvíjí myšlenku komunikace, např. jako místo pro chytrý telefon. Kromě toho odkládací plocha zvyšuje odolnost při obsluze dotykového displeje.
 

Jednoduchá montáž

Siedle Axiom je flexibilní i při montáži. Šest variant v barvě signální bílá, rubínově červená a černošedá se hodí k volnému umístění na stůl, k montáži na stěnu nebo na nábytek. Montáž je jednoduchá a rychlá. I nástěnný model lze namontovat jen ve dvou krocích díky montážní desce zaklapnutím bez nářadí. Tímto způsobem lze nástěnnou montáž připravit už během stavební fáze a cenná elektronika zůstane až do uvedení do provozu dobře chráněna.
 
 

Navštivte náš showroom!

Chcete vidět produkty Siedle naživo? Máte technické dotazy či nejasnosti? Domluvte si schůzku v showroomu v centrále společnosti EST, kde vám při dobré kávě zodpovíme jakékoli otázky.
Kontakt: Radim Stoklasa, radim.stoklasa@est-praha.cz, telefon: 605 245 735.
 
 
 
0 komentářů
přidat komentář

Související články