Byt, který se vám přizpůsobí

Autor: Helena Prokopová, Ivan Müller, Hynek Maňák
Nakladatelství: ERA vydavatelství
Edice: Dům a zahrada
Rok vydání: 2007
ISBN: 978-80-7366-106-9
Formát: 140 stran, 210 x 200 mm, celobarevná, brožovaná
Jazyk: česky
Běžná cena: 295 Kč
Naše cena: 265 Kč (bez 0 % DPH: 265,00 Kč)
  11,37 € (bez 0 % DPH: 11,37 €)
Skladem: 0 ks (standardní doba expedice do 14 dnů)
 

Ergonomie – zaklínadlo moderní doby. Jde o celý soubor poznatků a dlouhodobých studií, jejichž cílem je uspořádání životního prostoru tak, aby co nejlépe vyhovoval svému obyvateli, člověku.
Kvalitní byt by měl uspokojovat nejen základní nároky na pohodlí, zdraví a bezpečnost, ale umožnit rozvoj osobnosti, pěstování koníčků i společenský život. Měl by být navržen a zařízen tak, aby se svým uživatelům dokázal přizpůsobit podle jejich měnících se zájmů a potřeb, s ohledem na věk a případná zdravotní omezení všech svých obyvatel.
Přiblížit se vašemu ideálnímu bytovému prostoru by vám měla pomoci i tato kniha, kterou doprovází řada příkladů, obrázků a fotografií. Její autoři vám představí možnosti současného interiéru a vybavení bytu. Nabídnou vám pomocnou ruku při jeho plánování a volbě optimální velikosti. Poradí s výběrem vhodného a bezpečného nábytku pro obyvatele bytu každého věku (od kojence po seniory a handicapované). Získáte zde také informace o akustice, barvách a vhodném osvětlení.

Související

0 komentářů
přidat komentář