Byt na Barrandově

Byt na Barrandově
Koncept
Byt s dispozicí 3+KK se nachází v novostavbě developerského projektu s krásným výhledem na Prokopské údolí. Snažili jsme se vyhovět přání majitelky a vnést do návrhu "ženský princip", a to pomocí drobných detailů na nábytku a zařízení, které dávají celku něžnější výraz.

Obývací pokoj s kuchyní
Barevná paleta se skládá z kombinace bílé a petrolejové barvy doplněna dubem, černými akcenty a šedou barvou v podobě betonu. Výrazným prvkem jsou ručně vyráběné italské obklady použité na kuchyňské zástěně. Ty společně s nevšedním řešením úchytek v podobě seříznutých rohů dávají celku potřebný detail. Vestavěná lednice je umístěna v rohu v trojúhelníkové sestavě. Ta efektně využívá roh a přitom jej neuzavírá. Na stěny v kuchyňské části byla nanesena stěrka s imitací betonu. Stůl je z dubové desky s kovovou podnoží. Židle a sestava v obývací části barevně navazují na obklady. Sestava je navíc profrézovaná pro narušení jednoduché hmoty. Sedací souprava je v šedé látce a konferenční stolky jsou černé. Od podlahy je odděluje výrazně vzorovaný koberec.

Chodba a ložnice
Motiv stěrky a frézovaní se objevuje i v chodbě. Bílé frézované dveře zde skrývají pračku. Šatní skříň je zrcadlová s kovovými úchyty. Za čelo postele jsme pro vyrovnání stěny použili dřevěný panel s palubkovým vzorem. Na něm jsou zavěšeny police. Jako úložný prostor zde slouží velké bílé skříně.
ti architekti
1 komentář
přidat komentář
Předmět
Autor
Datum
obklady
Petruska.
28.09.17 08:32
zobrazit všechny komentáře

Více staveb od ti architekti