Rekonstrukce přízemí rodinného domu

Rekonstrukce přízemí rodinného domu
Adresa: Praha-západ, Česká republika
Realizace:2015
Užitná plocha:56 m2


Kombinace nového a starého - toto slovní spojením vystihuje renovaci přízemních prostor v rodinném domě. Po deseti letech prošla modernizací vstupní hala, koupelna, obývací pokoj a kuchyně.
Veškeré původní dlažby i obklady byly nahrazeny novými. Nepoužívané dveře mezi kuchyní a vstupní halou se zazdily a díky tomu vznikla v hale velká šatní skříň. Barvy podlahy a skříně jsou sladěny a vstup do domu je nyní reprezentativní.
Svěží vzhled dostala koupelna, kde došlo ke změně umístění zařizovacích předmětů a zvětšení kapacity úložných prostor. Sprchový kout zdobí designový sprchový panel. Eleganci koupelně dodává kontrast bílé sanity na novém, šedém obkladu a zrcadlo v dekorativním bílém rámu. Stříbrné, posuvné dveře v koupelně oddělují technické zařízení a pračku.
V kuchyni se kromě nábytku vyměnila dlažba i obklad. Pracovní plocha se zvětšila stejně jako úložné prostory. Vše je v bílých a šedých tónech, což koresponduje s bílým jídelním stolem v bezprostřední blízkosti kuchyně.
Obytný prostor osvěžil nový nábytek a osvětlení. Pozice jídelního stolu se upravila tak, aby poskytovala obyvatelům výhled do krásné zahrady patřící k domu. V místnosti převažují béžové a hnědé tóny. Díky francouzským oknům doplňuje zbylé barvy zahrada, která se proměňuje dle ročních období.
0 komentářů
přidat komentář

Více staveb od Eva Bradáčová