Návrh interiéru kavárny AnonymouS

Návrh interiéru kavárny AnonymouS
Adresa: Jugoslávská 15, Vinohrady, Praha, Česká republika
Realizace:2014
Užitná plocha:85 m2


Styl kavárny navazuje na koncept AnonymouS Baru na Praze 1. Je zde stejný rukopis v nápisech a grafikách na zdech. Interiér je oproti baru velmi světlý, hravý, navozuje pocit pohody a klidu, což je v rušné Jugoslávské ulici poblíž Náměstí I. P. Pavlova žádoucí.
Originální interiér je viditelný z ulice a láká k příjemné návštěvě. Nábytek ve stylu europalet je svěží a svými barevnými detaily ladí se zbytkem interiéru. Prostoru vévodí tyrkysový kávovar La Marzocco. Světlý interiér doplňují pestré barvy a umělecké malby a texty ve stylu AnonymouS.
Kavárna nabízí různé typy sezení, které vyhoví každé příležitosti. Přízemní prostor je spíše pro kratší posezení či nákup kávy s sebou. Sedět můžete na lavici u výkladu a pozorovat dění na ulici, nebo s notebookem či tabletem na barové lavici. Pro rychlou kávu v inspirativním prostředí perfektně poslouží zavěšená houpačka anebo úzký pultík navazující na prodejní pult. Pro větší soukromí a klid je určena „chill-out“ zóna v patře s výhledem na prodejní pult, kde můžete pozorovat celou přípravu kávy. Nábytek je vybaven el. zásuvkami a připojení Wi-Fi je samozřejmostí.
Vedle plechového schodiště zaujme staré, litinové, nástěnné umyvadlo. Je pravým originálním kouskem zakoupeným na bleším trhu.
„Recyclable“ styl je patrný i v servírování objednávek. Vše je doladěno do posledního detailu. Také proto je použito dřevo na servírovacích táccích a překvapí vás dřevěné vidličky či zavařovací sklenice.
Kromě kávové klasiky v podobě espressa a cappuccina můžete v kavárně očekávat alternativní metody přípravy kávy jako například chemex, aeropress, nebo cold brew, tedy filtrování kávy za studena. Součástí nabídky jsou limonády, kuskus, jogurty a zákusky. Vše domácí výroby.
Nejen skvělé koktejly, ale také nepřekonatelně kvalitní kávu vám rádi připraví v síti AnonymouS.

Eva Bradáčová
0 komentářů
přidat komentář

Více staveb od Eva Bradáčová